Jornada tècnica: Energia i Sistemes Digitals: el nou rol de la ciutadania

dijous, 13 juny, 2019 - 10:00 a divendres, 14 juny, 2019 - 13:59
Auditori de la Biblioteca Vapor Badia. c. Tres Creus, 127. Sabadell

PROGRAMA

Inscripció

Jornada tècnica: Energia i sistemes digitals – el nou rol de la ciutadania. Trobada, reflexió i experimentació de la realitat creixent de la digitalització del sector.

L’objectiu de la jornada es posar sobre la taula oportunitats i amenaces dels ràpids avenços que s’han fet en aquest sector, posant especial atenció en les barreres o buits legals, la defensa dels i les usuàries, i en particular l’impacte que aquests avenços poden tenir sobre l’agudització o reducció de l’escletxa digital i de retruc en l’accés als subministraments bàsics. Més enllà d’abordar les claus per la reflexió, la jornada vol ser un espai d’experimentació i trencament de barreres per tal d’apropar eines i experiències relacionades amb el sector a totes les assistents i la ciutadania en general.

La jornada comptarà amb dos blocs principals: el primer dedicat a la reflexió i el debat i el segon avesat a la experimentació, superació de barreres, coneixement i enxarxament.


 

Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Sabadell i Vimusa impulsen la rehabilitació energètica del parc públic d’habitatges.
Notícia

Sabadell aposta per la millora en qualitat i eficiència energètica. Les millores s’han portat a terme al camp de futbol Arraona-Merinals, als complexos de Sant Oleguer, Gràcia i Sabadell Sud, i als pavellons del Nord, Cal Balsach, i el Pavelló Municipal d’Esports. En total, en tots aquests espais, el govern local ha realitzat una inversió de més de 600.000 euros

Article

Els treballs inclouen la renovació de lluminàries tant d’espais interiors com exteriors de l’equipament.

Butlletí