Sustainable Art alphabet

Font: Agència de Residus de Catalunya

30/04/2019 - 09:00

Sustainable Art alphabet ha estat per cinc escoles de Catalunya, Finlàndia, Grècia, França i Països Baixos. 

El Col·legi de Sant Josep de Navàs, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i l’empresa Resid’Ús arriben a la fase final del a la X edició del Premi Europeu de la Prevenció de Residus d’entre 82 nominacions. L’Agència de Residus de Catalunya havia presentat sis candidatures d’entre el miler d’activitats organitzades durant la X Setmana Europea de la Prevenció de Residus a Catalunya. La cerimònia de lliurament de premis serà el 15 de maig a Brussel·les, en el marc de la Green Week. Repassem els diversos cantidats.

En la categoria ‘Cooperació entre regions’, ha arribat a la final el Col·legi de Sant Josep de Navàs per l’EWWR Sustainable Art alphabet. La idea va ser buscar una paraula per cada lletra de l’alfabet relacionada amb la sostenibilitat i els residus, decidides a partir d’una reflexió col·lectiva, crear una frase de defensa i sensibilització, i elaborar un vídeo conjunt amb lletres, frases i veus d’alumnes de les escoles participants. A més cada escola va complementar l’acció amb d’altres de paral·leles. A Navàs han treballat l’acció “Envàs, te’n vas” sensibilitzant tots els alumnes.


 

Municipis: 
BagesNavàs

Relacionats

Article

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebra del 18 al 26 de novembre i enguany posa el focus en la prevenció de residus d'envasos.

Article

L'objectiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Notícia

Mollet del Vallès és una de les candidatures catalanes que optarà al Premi Europeu de la Prevenció de Residus (EWWR) 2024 en la categoria d’Administració Pública per la seva iniciativa “Dia lliure d’envasos d’un sol ús al Mercat Municipal”.

Butlletí