Mollet es planta contra el canvi climàtic

24/03/2019 - 09:00

Els i les alumnes de Mollet del Vallès van participar en la primera edició del projecte Planta´m, una iniciativa que, a través de plantades populars d’arbres, pretén contribuir a la sensibilització mediambiental dels més joves implicant també a empreses i escoles. 

Planta´m està impulsat per l’empresa Verd Natura amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Fundació Plant-for-the-Planet. Mollet serà un dels cinc municipis de la demarcació de Barcelona que formarà part d’aquest projecte socioeducatiu. 

Amb l’objectiude transmetre el valor afegit que aporten els arbres i conscienciar a la ciutadania sobre les conseqüències del canvi climàtic des de l’ensenyament i la responsabilitat social de les empreses, a Mollet es van fre diferents activitats.

D’una banda, divendres 15, l’Escola Joan Abelló acollia una plantada d’arbres i un taller de conscienciació que va anar a càrrec de Plant-for-the-Planet, on membres de la Fundació explicaran la seva metodologia per lluitar contra el canvi climàtic. De l’altra, dissabte 16, es va fer un altra plantada d’arbres oberta a tothom en aquest cas a l’avinguda de Rivoli, al costat de l’aparcament del camp de futbol Germans Gonzalvo, de 10 a 14 h.

Durant la jornada del dissabte, es van plantar més de 50 arbres de diferents especies. 


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Ciència ciutadana pel bé dels insectes

Notícia

El projecte Circular B30 fa de l’eix Mollet-Cerdanyola un referent per avançar en recerca i innovació cap a l’objectiu de residu zero al territori. La iniciativa ha permès articular una xarxa de laboratoris a la UAB, Cerdanyola del Vallès i Mollet del Vallès perquè universitats, centres de recerca, administracions, empreses i ciutadania treballin plegats en projectes innovadors en matèria de sostenibilitat

Butlletí