AiguArt 2019

dissabte, 2 març, 2019 - 00:00 a diumenge, 24 març, 2019 - 23:59

Descarregar el programa del cicle d'activitats AiguArt 2019

El 22 de març és el Dia Mundial de l’Aigua, data declarada per l’Assemblea General de les Nacions Unides.

L’aigua és un bé públic universal i escàs que cal valorar, mantenir i conservar entre tots. La ciutadania de Barcelona en som molt conscients, però el canvi climàtic ens posa davant nous reptes i cal sumar esforços per esdevenir més resilients i autosuficients.

En aquest marc, diverses entitats i equipaments de la ciutat de Barcelona coorganitzen un cicle d’activitats per avançar col·lectivament cap a una nova cultura de l’aigua a través de diferents expressions artístiques. Amb la festa de cloenda de l’Aiguart d’enguany acaba també el Memorial de l’Aigua 2018-2019, una iniciativa municipal en col·laboració amb diverses entitats i equipaments que, al llarg d’un any, ha proposat una programació d’activitats entorn de l’aigua com a bé comú.


 

Municipis: 
Categories: 
Aigua
Educació ambiental

Relacionats

Article
Dia Mundial de l'Aigua 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Notícia

Barcelona ha iniciat els tràmits per elaborar i aprovar una nova ordenança per a l’aprofitament d’aigües grises en edificis de nova construcció i grans rehabilitacions.

Butlletí