AiguArt 2019

dissabte, 2 març, 2019 a diumenge, 24 març, 2019

Descarregar el programa del cicle d'activitats AiguArt 2019

El 22 de març és el Dia Mundial de l’Aigua, data declarada per l’Assemblea General de les Nacions Unides.

L’aigua és un bé públic universal i escàs que cal valorar, mantenir i conservar entre tots. La ciutadania de Barcelona en som molt conscients, però el canvi climàtic ens posa davant nous reptes i cal sumar esforços per esdevenir més resilients i autosuficients.

En aquest marc, diverses entitats i equipaments de la ciutat de Barcelona coorganitzen un cicle d’activitats per avançar col·lectivament cap a una nova cultura de l’aigua a través de diferents expressions artístiques. Amb la festa de cloenda de l’Aiguart d’enguany acaba també el Memorial de l’Aigua 2018-2019, una iniciativa municipal en col·laboració amb diverses entitats i equipaments que, al llarg d’un any, ha proposat una programació d’activitats entorn de l’aigua com a bé comú.


 

Municipis: 
Categories: 
Aigua
Educació ambiental

Relacionats

Acte
21/03/2019
Palau Robert. Barcelona
Notícia

S'ha presentat al Jardí del Palau Robert de Barcelona l’exposició Menys plàstics, més vida!, que es podrà visitar fins el 20 d’abril. Vol destacar que el plàstic està present d’una manera important a les nostres vides, tenint en compte que més del 90% dels productes i objectes que ens envolten estan fets d’aquest material, que acostuma a tenir un baix cost de producció, una gran versatilitat i una elevada resistència.

Article

L'Escola Cervantes està d'enhorabona ja que ha estat una de les deu escoles seleccionades per tal de transformar l'espai escolar en un refugi climàtic obert a la ciutadania. Les obres començaran entre el maig i el juny del 2020, i els caps de setmana, les instal.lacions de l'escola restaran obertes per al veïnat amb l'objectiu de poder gaudir d'un espai fresc i còmode al barri

Butlletí