El servei de recollida porta a porta s'amplia a altres zones de Montblanc

29/01/2019 - 08:02

El repartiment del material als nous veïns afectats tindrà lloc del 24 al 31 de gener al Consell Comarcal de la Conca de Barberà, en horari d'oficina

Aquesta setmana ha començat el nou repartiment i punt d’informació al Consell Comarcal per als nous usuaris del servei de recollida porta a porta de Montblanc. Amb l’inici d’aquest nou servei, el qual requereix un canvi d’hàbits en el ciutadà, es pretén aconseguir alliberar espai públic i reduir el soroll i les males olors, a més de potenciar exponencialment la recollida selectiva al municipi.

Aquest servei porta a porta s’amplia el servei a la zona del Baluard de Sta. Anna, Muralla St. Francesc i part de Muralla Sta. Tecla. El dia 4 de febrer, els contenidors ubicats en aquests punts seran retirats de la via pública, alliberant espai i fent del nucli històric un lloc més net.

El servei serà d’aplicació a tots els domicilis i establiments comercials d’afectació dels carrers esmentats. Els establiments comercials seran visitats per tècnics ambientals que els indicaran les freqüències i els serveis establerts.

Amb aquest nou model, els ciutadans i ciutadanes han de separar les diverses fraccions de residus en origen, les quals seran recollides en el propi portal d’acord amb un calendari i horaris adjunts, excepte el vidre, que s’haurà de portar al contenidor verd del carrer.

El repartiment del material, que té lloc al Consell Comarcal de la Conca de Barberà (carrer Sant Josep, 18), i va associat al padró d’escombraries del domicili, es realitza del dia 24 de gener al dia 31 de gener en horari d’oficina (dilluns de 9h a 14h i de 16h a 18h i de dimarts a divendres de 9h a 14h) i es rebran tots els veïns afectats i també es resoldran dubtes.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà col·loca càmeres a les deixalleries i les àrees d'emergència de Santa Coloma de Queralt, Sarral, l'Espluga de Francolí, Vilaverd i Montblanc.

Notícia

Hi haurà tres models adaptats a les particularitats de cada barri: els contenidors intel·ligents, el porta a porta i les àrees temporals de recollida. L’objectiu és millorar l’índex de reciclatge de la ciutat, que el 2022 se situava al 51,94%, i apostar per la reducció i reutilització com a mesures. Es faran reunions amb les associacions de veïns i veïnes i una campanya comunicativa als barris per explicar totes les novetats

Notícia

Després d'implantar-la en polígons, s'estendrà a la resta del municipi per a residus orgànics i no reciclables

A la primavera s'inicia a Puigverd d'Agramunt i Ossó

Butlletí