1a Fira de la Mobilitat Sostenible del Vallès

dijous, 4 abril, 2019 - 00:00 a dissabte, 6 abril, 2019 - 23:59
FIRA DE SABADELL

L’Ajuntament de Sabadell, Fira Sabadell i el Gremi de Tallers de Reparació i Venda d’Automòbils i Recanvis de Sabadell i Província de Barcelona organitzen la 1a edició de la Fira de mobilitat sostenible del Vallès . L’objectiu és convertir-se en l’epicentre d’aquest àmbit durant els dies de celebració de la Fira i dinamitzar activitats vivencials de mobilitat sostenible i saludable.

Segons el Comitè organitzador “disposar d’un entorn més saludable i millorar la qualitat ambiental és una prioritat per a tota la societat. La mobilitat pot ser el detonant que acompanyi el canvi del paradigma. Per posar en valor totes les iniciatives que es troben al nostre abast i avançar en l’àmbit de la mobilitat sostenible presentem la 1a Fira de la Mobilitat Sostenible del Vallès”.

L’activitat tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 d’abril de 2019 a Fira Sabadell. Juntament amb la zona expositiva de 3.600 m2 que inclourà una mostra de models reals de vehicles sostenibles  es celebraran unes jornades tècniques que  preveuen reunir més de 70 ponents de prestigi nacional i internacional i 250 professionals del sector. El programa inclourà 20 sessions de treball orientades al debat, a la reflexió i a la presentació i avaluació de solucions. A més s’han previst activitats per al  públic general.

Les persones que visitin la fira podran experimentar els serveis reals, manipular els productes i viure de primera mà la mobilitat sostenible (Test&drive, tallers demostratius). La Fira, a més, de mostrar solucions de mercat disponibles serà el lloc per informar-se de les tendències de futur de la mobilitat sostenible i de projectes experimentals en fase de disseny i implantació.

Les inscripcions a les JORNADES tècniques estan obertes, seguint el següent enllaç. La inscripció és gratuïta, places limitades, per rigorós ordre d’inscripció.


 

Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Notícia

Amb els nous vehicles, un 61 per cent de la flota serà de baixes o zero emissions i serà més eficient econòmicament

Notícia

Els 9 municipis de l’Arc Metropolità han coordinat esforços per establir uns criteris comuns d’implantació que facilitin a la ciutadania l’ús de les ZBE i evitin que la seva entrada en funcionament esdevingui un nou element de desigualtat social

Article

L’Ajuntament de Sabadell instal·la semàfors de terra i balises lluminoses per reforçar la seguretat dels vianants.

Butlletí