Decreixen els incendis el darrer estiu al Maresme a xifres rècord

30/10/2018 - 08:19

Estiu molt positiu en matèria d’incendis al Maresme, ja que els casos registrats han baixat a xifres récords tant en nombre de focs com en superfície cremada gràcies, sobretot, a les condicions climatològiques.

Ho explicava el cap dels Agents Rurals del Maresme al Tot d’Una, Joan Lluís Jara:

En concret s’han registrat, en el decurs de la campanya, 8 incendis forestals que només han afectat 0,9 hectàrees, i 3 incendis no forestals que han afectat 1,3 hectàrees.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia
L’inici s’avança a l’1 de juny i el final s’allarga fins al 30 de setembre

La Generalitat de Catalunya ha anunciat l'inici de la campanya de prevenció d'incendis pel 2023 i afronta amb anticipació i més recursos la campanya més llarga i difícil dels darrers anys.

Notícia

La primera fase de renaturalització del Parc de Les Basses contempla la demolició de l’espai pavimentat i la construcció de dues basses. Després, es farà la plantació de 102 arbres i un jardí d’aromàtiques i se senyalitzarà l’entorn. El material resultant de l’enderroc del paviment s’utilitzarà per a l’estructura de la xarxa de camins, per evitar la generació de runa. 

Notícia

Els arbres plantats al Parc Ambiental de la Torre de la Vila s'inclouen en la campanya "Un arbre per Europa". Ens hem sumat a aquesta iniciativa de l'associació juvenil no partidista Equip Europa,  que compta amb el suport de l’Oficina del Parlament Europeu a Espanya.

Butlletí