Jornada científica sobre el canvi climàtic a Barcelona

divendres, 9 novembre, 2018 - 09:00 a 14:30
Sala Auditori, Barcelona Activa (c. Llacuna, 162)
Geolocation

El proper dia 9 de novembre, tindrà lloc la Jornada científica sobre el canvi climàtic a Barcelona; una sessió pensada per donar a conèixer tots els estudis que s’han realitzat per redactar el Pla Clima de Barcelona; visibilitzar la recerca climàtica que es duu a terme a la ciutat, i crear un espai de debat entre l’acadèmia i l’Ajuntament on compartir reptes, projectes i fer sinèrgies i per identificar quina recerca pot ser la més útil per la ciutat. 

La jornada consistirà en 3 taules rodones sobre com el canvi climàtic afectarà la ciutat en relació a la salut, el verd i la biodiversitat i el propi funcionament de la ciutat i un debat obert per determinar en quin punt ens trobem en la recerca climàtica a Barcelona, intercanviar coneixement i identificar quines sinèrgies es poden establir entre els diferents grups d’investigació i l’Ajuntament.

Més informació i inscripcions


 

Municipis: 
Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Article

La campanya vol sensibilitzar la ciutadania sobre el paper clau del transport públic en la mobilitat del futur, així com posar de relleu que no podem tornar enrere amb una mobilitat de fums i soroll que perjudiqui la nostra salut. També recorda el servei que ofereix la xarxa de transport públic de l’àrea metropolitana i els esforços realitzats per continuar oferint servei i incrementant l’oferta.

Article

L’alcaldessa de Barcelona i els alcaldes de Madrid, Sevilla i València, amb el suport del Govern espanyol, han signat la declaració institucional “Ciutats climàticament neutrals el 2030”, que s’emmarca dins de la iniciativa Cities 2030, per promoure formes innovadores de col·laboració entre ciutats, actors i sectors clau perquè accelerin la transformació necessària per arribar a ser ciutats sostenibles, saludables i resilients davant l’emergència climàtica actual.

Article

Fins ara, aquest títol, creat per l’AMB l’any 2017 per fomentar una mobilitat més sostenible, ha permès desballestar 10.613 cotxes i 1.735 motos sense distintiu ambiental de la DGT, els més contaminants, a canvi de tres anys de transport públic gratuït. L’objectiu d’aquesta targeta és promoure un canvi d’hàbits en la ciutadania cap a una mobilitat més neta per disminuir la contaminació atmosfèrica i millorar la qualitat de l’aire.

Butlletí