Jornades Ecofòrum 2018 sobre la "Nova Governança de l'Aigua"

dimecres, 10 octubre, 2018 - 00:00 a dijous, 11 octubre, 2018 - 23:59
Sala d'actes del Vapor Universitari de Terrassa

 

Destinataris : Tècnics municipals i de les administracions, entitats, col.lectius, institucions, empreses, mestres, professorat i alumnat, i ciutadania, en genral, i totes les persones relacionades i interessades en aquest tema.

En aquesta edició, es parlará d'un tema de plena actualitat a la nostra ciutat, la remunicipalització de l'aigua a Terrassa amb a posada en marxa d'una empresa municipal que gestionarà el servei a finals d'aquest any 2018. per tant, les jornades reflexionaran sobre la nova governança de l'aigua, tant a nivell general com del nostre municipi.

Termini d'inscripció: Fins el dia 5 d'octubre a les 14 hores

Inscripcions per correu electrònica a : cdea@terrassa.cat

Jornades gratuïtes, cal fer la inscripció. Places limitades.

Consulteu el programa de les jornades


 

 

Categories: 
Aigua

Relacionats

Notícia

Amb el lema «Reduir els plàstics d'un sol ús és a les teves mans! Reptes per afrontar el canvi climàtic», l'edició d'enguany incideix en l'avanç de la Unió Europea cap a la prohibició d'aquests articles, entre els quals es troben les bosses, els coberts, gots, plats, canyetes, recipients d'aliments per consumir en el mateix envàs, els taps i tapes o els bastonets de les orelles. Una mesura que prioritza la prevenció i la reutilització en detriment de l'eliminació de residus.

Acte
31/05/2021 - 00:00
Terrassa
Notícia

L’actualització del sis plafons que fan una proposta de recorregut circular l’ha fet el Consorci del Besòs a petició de l’Ajuntament de Montcada i Reixac i també s’ha adaptat per a les persones amb discapacitat visual.

Butlletí