Campanya informativa per conscienciar els lleidatans sobre la necessitat de reciclar el vidre

Font: Paeria de Lleida

06/09/2018 - 09:14

La iniciativa, que es porta a terme durant “La Vuelta 2018”, consisteix en la instal·lació de 10 contenidors vinilats amb la imatge de la campanya “Recicla vidrio y pedalea” en diversos espais de la ciutat. 

Els envasos reciclats en aquests contenidors serviran per dissenyar el trofeu del guanyador de l’etapa 18 de la competició, que finalitzarà a la ciutat el proper dia 13 de setembre

La campanya també inclou recollida de residus per part de diversos equips de voluntaris

L’Ajuntament de Lleida i Ecovidrio posen en marxa una campanya informativa per conscienciar a la població sobre la necessitat de reciclar els envasos de vidre, una iniciativa que es porta a terme durant el mes de setembre coincidint amb la celebració de “La Vuelta 2018”.

En concret, s’instal·laran a Lleida 10 contenidors vinilats amb la imatge de la campanya “Recicla vidrio y pedalea”. Els envasos de vidre reciclats en aquests contenidors serviran per conformar el trofeu sostenible que rebrà el guanyador de l’etapa 18 de “La Vuelta” el proper 13 de setembre.

La campanya també inclou recollida de residus en diverses etapes de la competició, que es realitzaran per part de diversos equips de voluntaris

“La Vuelta 2018” tindrà lloc fins el proper 16 de setembre amb un total de 21 etapes en què els aficionats al ciclisme podran conèixer els beneficis ambientals de reciclar vidre, així com la responsabilitat i compromís que ha d’adquirir cada persona amb aquesta causa sostenible.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

El projecte ‘Economia circular comunitària’ sensibilitza sobre la importància d'introduir petits canvis en els nostres hàbits de consum com gestionar els residus o comprar productes de proximitat.

Notícia

L’Ajuntament fa una licitació de més 152 milions d’euros per a una ciutat més neta i confortable. Els nous contractes de recollida de residus, neteja i manteniment de via pública reforçaran aquests serveis

Article

Sarrià compleix amb l’obejctiu de reciclatge que marca la UE 12 anys abans del previst

Butlletí