Pardines opta pel compostatge com a nou sistema de recollida de residus

09/09/2018 - 08:05
Això implica que cada veí haurà d’assumir la tasca de separar la fracció orgànica amb els compostadors que se’ls repartiran.

Pardines aposta pel compostatge en el nou model de recollida de residus que s’ha establert al Ripollès. Un procés que tot just acaba de començar, segons ha afirmat l'alcaldessa, Núria Pérez.

Per disposar de tot el material necessari l’ajuntament ha demanat una subvenció al govern central, a través del Consell Comarcal. A més, s’està adequant una nova zona de recollida pública on hi haurà els compactadors. Per fer-ho possible s’ha rebut un ajut de la Diputació de Girona.

La previsió de l’ajuntament és que el sistema de compostatge estigui implantat a l’últim trimestre d’aquest 2018.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

Les Masies de Roda (Osona) ha posat en marxa una prova de compostatge comunitari dins un projecte europeu que busca augmentar el reaprofitament de residus orgànics. El Centre Tecnològic BETA de la UVic-UCC ho coordina. Va començar a principis d'octubre juntament amb el porta a porta i es preveuen recollir unes 100 tones a l'any

Article

El Pallars Sobirà té una elevada dispersió de pobles de petites dimensions, on la forma de gestió de les restes de menjar és el compostatge als pobles.

Butlletí