Taller "HULA HOOP - L'experiència en Disseny Circular"

dimecres, 19 setembre, 2018 - 09:30 a 19:30
Barcelona Centre de Disseny

 

T'esperem a la primera edició de 'Hula Hoop - L'experiència en Disseny Circular'!

         

En una societat que viu en base a la llei del 'creixement il·limitat' dins d'un entorn de recursos finits, es fa evident la necessitat d’intervenir des de diferents sectors per tal de canviar consciències i assolir nous hàbits basats en dos conceptes clau: regeneració i circularitat. Som conscients de les conseqüències reals que tenen les nostres accions en el medi ambient? Com es canvien aquestes inèrcies? Sabem què podem fer com a individus i com a societat per tal de revertir la situació?

Amb l’objectiu de donar resposta a aquestes i altres preguntes, compartir experiències i conèixer bones pràctiques en l’àmbit de l’aplicació de l’economia circular, el proper 19 de setembre BCD Barcelona Centre de Disseny, amb la col·laboració d’EIG Eco Intelligent Growth i el Grup Construcia, i el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, organitza 'HULA HOOP - L'experiència en Disseny Circular', un esdeveniment centrat en el nou paradigma sostenible en què s'aprofundirà en l'economia circular aplicada a diversos sectors i des de diferents punts de vista, incloent també la perspectiva del disseny. 

 

La jornada, que es durà a terme de 9.30 a 19.30 h al Disseny Hub Barcelona, acollirà diferents sessions i espais que conviden a la reflexió i al coneixement d'iniciatives que contribueixen a un model respectuós i beneficiós per a la societat i el medi ambient, així com activitats i dinàmiques interactives per viure una experiència HULA HOOP. Consulta l'agenda completa!

A qui s'adreça?
A totes les persones, professionals i empreses que vulguin participar d'una jornada de coneixement, debat, interacció i experiències entorn al paradigma regeneratiu.

Has jugat alguna vegada al Hula Hoop?
Tal i com passa amb el Hula Hoop i la dificultat de mantenir-lo girant de forma constant al voltant del nostre cos, la integració de criteris de circularitat en la producció de béns i serveis, així com en els nostres hàbits de consum, requereix voluntat, perseverança i tornar-ho a intentar quan l'anella cau a terra.

 

INTERACTUA! amb professionals, experts i participants al Hula Hoop Space (a partir de les 16.00 h), un espai de trobada de projectes i iniciatives circulars. Inscriu-te i forma part de la comunitat Hula Hoop!

PARTICIPA! en un dels tres tallers que tindran lloc de forma simultània entorn a la Moda, el Packagig i la Construcció, organitzats per EIG Eco Intelligent Growth i Construcía amb la col·laboració de BCD. Ajuda’ns a repensar la manera de fer front als reptes, en cada cas, per a un món més sostenible mitjançant la implementació de la perspectiva del disseny Cradle to Cradle®. Per participar a un dels tallers t'hi has d'inscriure prèviament, així que ja pots reservar la teva plaça! * (Les tres sessions s’implementaran simultàniament de 10:30 a 13:30, per tant només et pots inscriure a un dels tres tallers). ** (Preu: 30€. 10% de descompte per als membres del Clúster Disseny i del Packaging Cluster).

CONEIX! tot el que hi ha darrere de l’economia circular des de la perspectiva del disseny Cradle to Cradle® de la mà de Lewis Perkins, president de l'Institut Cradle to Cradle Products Innovation. 

DISFRUTA! del Hula Food, on el disseny i la creativitat conviuran amb una gastronomia responsable i l’aprofitament dels aliments.

INSPIRA'T! amb els Speed Talks.

OPINA! sobre la teva visió circular al mur.

JUGA! al Hula Hoop i fes networking mentre gaudeixes de música i una cervesa ben freda.


T'ho perdràs?

 

 
 
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Economia

Relacionats

Notícia

Barcelona vol integrar els polígons del nord de la ciutat com a pols d’activitat, ja que  generen llocs de treball i riquesa.

Acte
25/05/2021
Fira de Barcelona
Acte
30/01/2021 - 10:30

Butlletí