Seminari de preparació de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2018

dimarts, 18 setembre, 2018 - 09:00 a 14:00
Sala Actes, Edifici Vagó , Diputació de Barcelona

La 10ª Edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se celebrarà del 17 al 25 de novembre de 2018 per mostrar i promoure activitats per reduir la generació de residus. l primer dia de la setmana es dedicarà al dia de la prevenció de residus perillosos, per fomentar un canvi de comportament a l’hora de produir i comprar productes i gestionar aquests residus, emprant l’eslògan: “Time to detox!”

Si ho desitgeu podeu assistir a la Seminari de preparació (organitzat conjuntament amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Barcelona i el COAMB) que tindrà lloc el 18 de setembre a la seu de la Diputació de Barcelona, per mostrar-vos bones pràctiques, idees i els recursos de què disposareu. Podeu fer la vostra inscripció en aquest enllaç.

PROGRAMA DISPONIBLE


 

Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA) recomana 7 llibres per conèixer a fons el repte de la gestió dels residus i descobrir què podem fer nosaltres per generar-ne menys, dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Article

Tres barcelonines i barcelonins ben coneguts i molt compromesos amb la sostenibilitat fan per a nosaltres una autèntica autòpsia de residus.

Notícia

Reclamen més implicació política per posar fi a l'abocament de tovalloletes i altres deixalles que amenacen l'activitat a la costa de Barcelona

Butlletí