Nou impuls a la recollida selectiva dels residus orgànics a Móra d'Ebre

29/06/2018 - 09:12

L’objectiu d’aquesta iniciativa és facilitar el trasllat de la fracció orgánica des dels llocs on es generen els residus fins als contenidors situats al carrer. 

El dia 11 de juny de 2018 va tindre llocal Centre Cívic de Móra d’Ebre una reunió per a informar de l’inici d’una campanya per a repartir contenidors de 60 litres de capacitat a restaurants de la població, els dos col·legis, l’institut i la residència Natzaret.

Amb aquesta proposta de la Regidoria de Medi Ambient es vol potenciar la recollida selectiva de residus en l’àmbit dels grans productors de residus de la població.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Les dades del 2023 del Consorci del Bages per a la gestió de residus apunten una bona progressió de la gestió de residus en els municipis consorciats (Bages i part del Moianès)

Notícia

Sant Feliu de Codines serà més estricte amb el sistema de recollida d’escombraries porta a porta. Això és el que és desprèn de la xerrada que aquest dilluns ha organitzat el Consistori, que ha comptat amb la presènica de l'Agència de Residus de Catalunya, i el Consorci de Residus del Vallès Oriental

Notícia

Les Masies de Voltregà davant l'estancament del sistema actual de contenidors, implantarà un nou model de recollida residus. Es tracta de contenidors tancats, que només es podran obrir amb una targeta identificativa de cada habitatge o amb el mòbil.

Butlletí