Porqueres recicla el 83% dels residus durant els tres primers mesos de l'aplicació de la recollida porta a porta

31/05/2018 - 08:08

Els nivells de reciclatge de Porqueres han crescut exponencialment després dels primers tres mesos de l’aplicació del model de recollida porta a porta.

Durant aquests primers noranta dies de servei el percentatge de recollida selectiva arriba al 83%, sense tenir en compte la minideixalleria. Aquesta és una xifra que supera el doble del que es reciclava abans del porta a porta, quan el percentatge se situava al 35%. Amb aquestes xifres a la mà, des del consistori estan molt satisfets dels resultats que estan obtenint.

D’altra banda, les obres a la minideixalleria ja estan enllestides i funciona amb normalitat. Recordem que els treballs han consistit en una ampliació de les instal·lacions per poder oferir un millor servei.

Els usuaris poden portar-hi els residus que no són ni envasos de plàstic, ni paper ni orgànica, que ja es recullen a les llars. També s’hi poden llençar residus especials com les càpsules de cafè, elements que no se sàpiguen on van i s’hi poden portar, d’emergència, les escombraries en cas que no es pugui esperar al dia que passa el camió per casa. A més, també és un punt de recollida de bosses de compostable. Pel que fa a l’horari, la minideixalleria està oberta de dilluns a divendres durant les tardes, i el dissabte al matí.


 

Categories: 
Municipis: 
Pla de l'Estany

Relacionats

Article

S'ha avaluat la quantitat d'elements impropis del rebuig orgànic des Castell a Menorca, que per ser aprofitable ha d'estar per sota del 15%​

Article

Abans de la implantació del sistema Porta a Porta, el percentatge de recollida selectiva de residus era del 45 %.

Article

A mitjans mes, la recollida porta a porta s'estendrà a d'altres nuclis del municipi

Butlletí