Acte de commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient 2018

dimarts, 5 juny, 2018 - 18:00 a dimecres, 6 juny, 2018 - 19:59
Palau de la Generalitat. Barcelona

Per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient, el Departament de Territori i Sostenibilitat organitza l'acte de lliurament del Premi Medi Ambient 2018. Tindrà lloc el proper dimarts 5 de juny a les 18 h, al Palau de la Generalitat. L’acte serà presidit pel M. Hble Sr. Joaquim Torra i Pla, president de la Generalitat de Catalunya.

En l’acte, presentat per la periodista especialitzada en medi ambient Cori Calero, es lliuraran els premis en les modalitats de “Projectes de recerca, desenvolupament i innovació” i “Iniciatives de protecció i millora del medi ambient”, aquest any emmarcades en la temàtica de l’economia circular; i en la modalitat de “Trajectòries de protecció i millora del medi ambient”.

Si voleu assistir a l’acte, cal omplir el Formulari de registre que trobareu a continuació abans del 3 de juny. Un cop hagueu entrat les vostres dades, rebreu al vostre correu electrònic un targetó d’invitació personalitzat. Per assistir a l’acte és imprescindible portar aquest targetó (aforament limitat).


Municipis: 
Categories: 
Terra

Relacionats

Notícia

El Port Olímpic de Barcelona instal·la vint gabions de bioregeneració dissenyats per afavorir la restauració dels ecosistemes marins. Més endavant se n’avaluaran els resultats per saber si són adequats per a les aigües del litoral barceloní.

Acte
27/05/2024 - 10:00
AULA MAGNA Universitat de Barcelona. Edifici Històric, Plaça Universitat, Gran Via de les Corts Catalanes, 585 Barcelona

Butlletí