Bona resposta dels veïns de Verges a la recollida d’escombraries porta a porta

08/05/2018 - 09:37

L’Ajuntament de Verges ha organitzat, durant tot el mes d’abril, una sèrie de reunions informatives amb els veïns del municipi perquè comparteixin les seves opinions sobre la nova manera de gestionar els residus.

Bona resposta dels veïns de Verges a la recollida d’escombraries porta a porta. L’ajuntament de Verges ha organitzat, durant tot el mes d’abril, una sèrie de reunions informatives amb els veïns del municipi perquè comparteixin les seves opinions sobre la nova manera de gestionar els residus.

El consistori de Verges, juntament amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, ha apostat per canviar el model tradicional de recollida de residus per la recollida “porta a porta”. Es preveu que aquest nou sistema comporti molts avantatges, com l’increment de la recollida selectiva i l’estalvi de costos d’entrada de residus a l’abocador. Les recollides començaran un cop s’hagi acabat la construcció de la mini deixalleria on aniran a parar les deixalles.

Durant les reunions dutes a termes al llarg del darrer mes, els veïns de Verges s’han mostrat favorables a la implantació del nou sistema. Ignasi Sabater, alcalde del municipi, valora la resposta rebuda per part del veïnat molt positivament.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Begur incrementa els controls per garantir el bon funcionament del sistema de recollida de residus.

Notícia

Hi haurà tres models adaptats a les particularitats de cada barri: els contenidors intel·ligents, el porta a porta i les àrees temporals de recollida. L’objectiu és millorar l’índex de reciclatge de la ciutat, que el 2022 se situava al 51,94%, i apostar per la reducció i reutilització com a mesures. Es faran reunions amb les associacions de veïns i veïnes i una campanya comunicativa als barris per explicar totes les novetats

Notícia

Després d'implantar-la en polígons, s'estendrà a la resta del municipi per a residus orgànics i no reciclables

A la primavera s'inicia a Puigverd d'Agramunt i Ossó

Butlletí