En Peyu explica als anoiencs el nou model de recollida porta a porta

Font: AnoiaVerda

04/05/2018 - 22:23

Setze municipis de la comarca de l'Anoia estrenaran enguany el sistema de recollida de residus porta a porta. L'objectiu és que la comarca deixi de ser la que menys recicla de Catalunya.

La recollida selectiva porta a porta a l'Anoia està a punt de començar i el Consell comarcal de l'Anoia estrena el nou web http://www.anoiaverda.cat  on podreu consultar tota la informació: el model de recollida de cada municipi, el kit del material #portaaporta, l'agenda de les xerrades... 

El model de recollida s’adapta a les característiques del territori, aposta per la corresponsabilització, garanteix la millora dels resultats de recollida selectiva i facilita la futura implantació del Pagament per Generació.


 

Categories: 
Municipis: 
Anoia

Relacionats

Notícia

El compromís de comerciants i restauradors amb el compliment del sistema de recollida porta a porta a Igualada fa créixer els nivells de recollida selectiva.

Notícia
El servei començarà el 27 de juny

Aquesta setmana informadors ambientals visiten els comerços per resoldre dubtes i lliurar-los tot el material que necessiten

Notícia

Ja existeixen associacions de municipis per la recollida selectiva porta a porta a Catalunya i València i s'està treballant en una entitat a Andalusia.

Butlletí