L'Ultra Clean Marathon, un gran repte esportiu i ambiental que es celebrarà del 13 al 19 de maig a Catalunya.

06/05/2018 - 09:31

Durant 7 dies l’Albert Bosch i la Nicole Ribera, 2 esportistes compromesos amb el medi ambient, correran 7 maratons amb l’objectiu de recollir el màxim de RESIDUS, descobrint entorns de gran valor de casa nostra i conscienciant sobre la responsabilitat i la cura dels ENTORNS NATURALS!

L'objectiu de l'ULTRA CLEAN MARATHON és augmentar la conscienciació i mobilització ciutadana, reduir residus en espais naturals i promoure mesures de conservació de la natura. Alhora, vol fer créixer el compromís de les persones esportistes en la cura del medi ambient, i la promoció de curses i activitats esportives solidàries i alhora sostenibles.

Voleu acompanyar a l’Albert Bosch i la Nicole Ribera en aquest GRAN REPTE?, Ets una escola? Ets una empresa? Una entitat esportiva? Una associació o entitat local? O simplement una persona compromesa amb el medi ambient? Apunta’t al repte!

Consulta les diferents maneres de participar a l'ULTRA CLEAN MARATHON.


 

Categories: 

Relacionats

Article

 

Descobreix què pots fer en el teu dia a dia per reduir els plàstics innecessaris que contaminen els ecosistemes i malmeten la teva salut.

Article

Solsona fomenta la reducció de residus al comerç local. Ho fa amb tres vídeos d’uns 5 minuts que es publiquen al canal de Youtube de l’Ajuntament i a les xarxes socials. Aquest migdia s’ha fet públic el primer, que se centra en comerços d’alimentació. Sentim-ne un fragment:

Butlletí