Granollers pregunta als ciutadans sobre reducció i reutilització de residus

10/04/2018 - 08:03

L'Ajuntament de Granollers demana a la ciutadania i a les entitats que participin en una enquesta sobre la reducció i la reutilització de residus al municipi. Les respostes han d'ajudar a definir el Pla Local de Prevenció de Residus, que actualment està en fase de redacció.

El Pla Local de Prevenció de Residus és una eina de planificació a mitjà i llarg termini que determina i prioritza les actuacions a l'hora de reduir i reutilitzar els residus.

El Pla vol fer partícips els granollerins i granollerines, involucrar-hi els diferents agents i també les entitats locals, de manera que incorporarà valors, nous hàbits i actituds de consum que possibilitin reduir els residus que es generen.

El document permetrà disposar d’un marc de referència, donar continuïtat a les actuacions puntuals en la prevenció i reducció de residus, i establir una estratègia global que doni coherència a la gestió municipal en aquest àmbit.

Així, fins al 15 d’abril tothom està convidat a dir-hi la seva, a través de les dues enquestes preparades amb aquesta finalitat, una d'adreçada a la ciutadania en general i una altra, a les entitats.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Del 5 a l’11 de maig i en el marc de la celebració de la Setmana Internacional del Compost (International Compost Awareness Week – ICAW2024) diverses deixalleries del Bages o del Vallès Oriental oferiran compost gratuït provinent de les restes orgàniques.

Notícia

Durant aquest mes de novembre i fins als primers dies de desembre el Consorci de Gestió de Residus del Vallès Oriental substitueix a Sant Fost de Campsentelles els contenidors de recollida selectiva d’envasos lleugers, de paper-cartó i de vidre per contenidors de càrrega lateral.

Article

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental instal·larà del 7 de novembre al 5 de gener a espais públics dels municipis consorciats i en el marc de la campanya Aquí no llencem res!- Aquí ho reciclem tot!, un punt informatiu itinerant d'àmbit ambiental per sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de millorar la qualitat de la recollida selectiva dels residus municipals.

Butlletí