Granollers pregunta als ciutadans sobre reducció i reutilització de residus

10/04/2018 - 08:03

L'Ajuntament de Granollers demana a la ciutadania i a les entitats que participin en una enquesta sobre la reducció i la reutilització de residus al municipi. Les respostes han d'ajudar a definir el Pla Local de Prevenció de Residus, que actualment està en fase de redacció.

El Pla Local de Prevenció de Residus és una eina de planificació a mitjà i llarg termini que determina i prioritza les actuacions a l'hora de reduir i reutilitzar els residus.

El Pla vol fer partícips els granollerins i granollerines, involucrar-hi els diferents agents i també les entitats locals, de manera que incorporarà valors, nous hàbits i actituds de consum que possibilitin reduir els residus que es generen.

El document permetrà disposar d’un marc de referència, donar continuïtat a les actuacions puntuals en la prevenció i reducció de residus, i establir una estratègia global que doni coherència a la gestió municipal en aquest àmbit.

Així, fins al 15 d’abril tothom està convidat a dir-hi la seva, a través de les dues enquestes preparades amb aquesta finalitat, una d'adreçada a la ciutadania en general i una altra, a les entitats.


 

Categories: 

Relacionats

Article
Es pot participar del 22 al 29 d’abril.

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, les Deixalleries del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental s'adhereixen un any més a la campanya DeixaLlibres.

Article

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha iniciat una campanya de sensibilització ciutadana per fomentar la recollida selectiva de l'oli de cuina usat a les llars, i proporcionarà als usuaris/es que portin oli a la deixalleria un embut per facilitar-ne la recollida.

Notícia

Un nou punt d’atenció a la ciutadania per a peticions i consultes relacionades amb el servei de neteja viària i de recollida de residus

Butlletí