Taller per a ens locals de resolució de dubtes: Nova llei de contractació pública i efectes en els contractes de gestió de residus

dimarts, 10 abril, 2018 - 09:30 a 12:30
Sala d’Actes el Vagó (Diputació de Barcelona). Recinte de l’Escola Industrial. C/Comte d’Urgell, 187. Barcelona

Des del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona us proposem una sessió per resoldre els vostres dubtes sobre la nova llei de contractació pública i les seves implicacions en les licitacions i contractes de serveis de recollida de residus. 

La sessió tindrà lloc el dimarts 10 d’abril, de 9:30 a 12:30 h, i s’adaptarà el màxim possible a les vostres necessitats. Ens pots indicar en aquest enllaç quins són els teus dubtes i quines són les informacions clau que voldries obtenir d’aquesta sessió.

Veure programa

Inscriu-te

Continguts 
  • Novetats de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic (LCSP). 
  • Implicacions pràctiques de la llei i elements clau a tenir en compte pel que fa a les licitacions, contractes i concessions de serveis de recollida de residus. 
  • Dubtes, preguntes i aportacions del públic assistent.

Ponent: Bernat Domeyó (Uría Menéndez Advocats).


 

Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

Què és l'SPOGOMI? Convertim la recollida d'escombraries en esport!

Notícia

Acord amb l’Associació Pangea per continuar reaprofitant els dispositius informàtics municipals i garantir-ne l’ús per part d’entitats socials i col·lectius vulnerabilitzats. Mitjançant un procés de recondicionament, els equips passen a tenir una segona vida.

Article

L’objectiu del servei és fomentar i millorar la reutilització i el reciclatge de tèxtil, prevenir la generació de residus i incentivar l’economia circular. Es pot sol·licitar al 010 i s’hi pot entregar roba, complements de vestir, calçat, tovalloles, llençols o cortines.

Butlletí