23a Fira pe el Dia de la Terra - Mercat de la Terra

dissabte, 21 abril, 2018 - 00:00 a diumenge, 22 abril, 2018 - 23:59
Geolocation

La Fira per el Dia de la Terra - Mercat de la Terra és una activitat organitzada a la ciutat de Barcelona per l'Associació Dia de la Terra - Catalunya. 

La Fira per el Dia de la Terra - Mercat de la Terra ni és una fira qualsevol ni és un mercat qualsevol, ni vol fer la competència a cap fira concreta, ni a cap mercat concret. La Fira per el Dia de la Terra - Mercat de la Terra és una trobada d'entitats de tota mena per cridar l'atenció de les agressions que la societat moderna fa als sistemes naturals i socials i per proposar formes de comportament respectuosos, cooperatius i solidaris. 

La Fira per el Dia de la Terra - Mercat de la Terra potencia la producció local de bens i serveis realitzats amb respecte a les persones i als sistemes naturals, que són la base perquè els humans puguin disposar d'una vida digna.

Totes les entitats que vulguin participar a la 23a Fira per el Dia de la Terra - Mercat de la Terra han d'haver signat el document 'La Carta de la Terra' (si és la primera vegada), o han d'enviar un breu resum explicant com han honorat els principies de 'La Carta de la Terra':

- Si és la primera vegada que es participa, descarrega-la, llegeix-la amb deteniment, signa el full d'adhesió i envia només el full signat a Bustia Verda, c/o Dia de la Terra, Apartat de Correus 10095, 08080 Barcelona, Catalunya o directament a: cartadelaterracat@gmail.com.

Si ja s'ha participat en anteriors edicions de la Fira per el Dia de la Terra - Mercat de la Terra i ja s'ha signat la Carta de la Terra, s'ha d'enviar a Dia de la Terra, un informe de les activitats realitzades l'any 2017 per honorar els compromisos de la Carta de la Terra.

La Fira per el Dia de la Terra - Mercat de la Terra no permet la participació de persones i/o entitats que practiquin la revenda de productes. En canvi, la Fira per el Dia de la Terra - Mercat de la Terra dona suport a tota mena de producció artesana local respectuosa amb les persones i la natura. 

Per poder participar a la Fira cal haver llegit i acceptat les Normes de funcionament de la Fira per el Dia de la Terra - Mercat de la Terra vigents. Per descarregar les Normes, clica aquí


 

Municipis: 
Categories: 
Terra

Relacionats

Article

La Conferència "Tinguem Cura del Planeta" celebra la seva 10a edició reivindicant el paper decisiu del jovent per transformar el món.

Acte
07/11/2022 - 18:00
CASA AMÈRICA CATALUNYA

Butlletí