Capellades té deu famílies voluntàries per posar a prova el porta a porta

Font: Regió 7

02/03/2018 - 10:07

Reunió explicativa amb les famílies voluntàries ac

Capellades ha posat en marxa les trobades amb les deu famílies que s'han inscrit com a voluntàries per participar a la prova pilot que l'Ajuntament vol portar a terme del nou sistema de recollida de brossa porta a porta.​

A la trobada se'ls va fer una petita formació sobre com han de classificar els residus i utilitzar els equips de recollida. Durant unes setmanes les famílies faran les proves necessàries i aquest mateix mes participaran juntament amb les altres poblacions anoienques en el rodatge d'un vídeo on s'explicarà a tots els usuaris de la comarca com funciona aquesta experiència. En aquest enregistrament també hi participarà el conegut humorista Peyu.

Aquesta difusió de com es farà el nou sistema de recollida de brossa porta a porta és una de les primeres accions que es duran a terme els propers mesos per anar-ho explicant de mica en mica a la població.

El nou sistema es començarà a aplicar a partir del mes de maig i abans s'hauran fet campanyes, xerrades i tot tipus de demostracions perquè tothom el conegui detalladament.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El compromís de comerciants i restauradors amb el compliment del sistema de recollida porta a porta a Igualada fa créixer els nivells de recollida selectiva.

Notícia

Begur incrementa els controls per garantir el bon funcionament del sistema de recollida de residus.

Notícia
S'han presentat les dades de l'any 2022

L’any 2022 el 45,3% dels residus municipals s’han recollit de forma separada. Les cinc comarques amb millors resultats de recollida selectiva tenen implantats sistemes eficients com la recollida selectiva porta a porta o amb contenidors tancats i identificació de l’usuari.

Butlletí