Seva engega una campanya sobre gestió dels residus i el respecte pel medi ambient

25/02/2018 - 17:04

S'ha informat sobre com s'han d'utilitzar les àrees d'aportació i emergència i on s'han de deixar els residus voluminosos i les restes vegetals. 

Després que l'Ajuntament i la Mancomunitat La Plana hagin detectat diversos casos d'abocament de residus a la via pública, especialment a les àrees d'aportació i d'emergència, el consistori engega una campanya amb l'objectiu de fer de Seva un municipi encara més exemplar en la gestió dels residus i el respecte pel medi ambient.

S'ha informat sobre com s'han d'utilitzar les àrees d'aportació i emergència, ja que només s’hi poden dipositar els residus que es recullen porta a porta (orgànica, reciclables, rebuig i el vidre) i degudament seleccionats. Les poden utilitzar només els particulars en casos de necessitat puntual, o si no tenen servei de recollida, i en cap cas els comerços, tallers, empreses o altres activitats econòmiques. I està prohibit deixar-hi residus voluminosos o especials.

També es recorda on s'han de deixar els residus voluminosos i les restes vegetals. 

L’Ajuntament informa que es poden aplicar sancions per incomplir amb l’Ordenança de Recollida de Residus Municipals vigent. Totes aquelles persones que tinguin dubtes o necessitin ampliar els seus coneixements pel que fa a la gestió dels residus, poden anar a l’Oficina d'Atenció Ciutadana per rebre més informació al respecte.


 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

Abandonar deixalles a la via pública o en espais no habilitats serà sancionat amb 750 euros de multa i, addicionalment, el cost de l'operatiu per identificar la persona infractora

Article

Nou de cada deu veïns participen en el balanç del primer any des de la implantació de la recollida selectiva porta a porta a Manlleu.

Article

Vuit, dels 13 pobles que formen la Mancomunitat La Plana, comptaran amb el nou sistema de recollida amb cubells amb xip a finals d’any per poder estar preparats per pagar una “taxa justa”.

Butlletí