SETMANA BIO DE L'ALIMENTACIÓ ECOLÒGICA

dissabte, 11 octubre, 2025 - 00:00 a diumenge, 19 octubre, 2025 - 23:59

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el qual se celebren tot un conjunt d’activitats amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques a tota la població. El programa d’activitats és molt variat i la seva proposta i organització va a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu. A més de les actuacions presencials que es programen al llarg de la celebració de cada edició de la Setmana Bio, al seu també es pot trobar una secció de recursos en línia sobre la producció ecològica i dels seus agents.


Quin tipus d’activitats s’ofereixen?

Les activitats que conformen el programa de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica estan agrupades en 5 famílies:


Qui organitza les activitats?

Les activitats de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica les organitzen els mateixos protagonistes del sector que estiguin interessats a donar a conèixer les seves activitats i/o productes. Així, les activitats poden ser organitzades per operadors ecològics, entitats i organitzacions interessades, administracions locals, biblioteques, restaurants, minoristes, grans superfícies, etc.

Qui pot assistir a les activitats?

Qualsevol persona interessada en conèixer la producció i l’alimentació ecològica pot participar de les activitats ofertades a la Setmana Bio per l’alimentació ecològica.
 

Més informació

 


 

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya
Destinatari: 
Qualsevol persona interessada en conèixer la producció i l’alimentació ecològica
Categories: 
Agricultura
Compra verda/Consum
Ecològic

Relacionats

Entrevista
Joaquim Sempere, sociòleg i exprofessor de la Universitat de Barcelona

Notícia



Amb motiu del Dia Mundial contra el Malbaratament Alimentari, que se celebra el 29 de setembre, el Consell Comarcal del Vallès Occidental posa en valor les accions que impulsa per reduir el malbaratament d’aliments a la comarca. Aquesta jornada internacional vol sensibilitzar la ciutadania sobre l’impacte ambiental, social i econòmic que suposa llençar aliments que, tot i ser perfectament comestibles, no arriben a consumir-se. 

Notícia

Més de 60 restaurants participaran en la campanya "Aprofitem els aliments" per prevenir el malbaratament alimentari.

Butlletí