SETMANA BIO DE L'ALIMENTACIÓ ECOLÒGICA

dissabte, 15 octubre, 2022 - 00:00 a diumenge, 23 octubre, 2022 - 23:59

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el que es celebren tot un conjunt d’activitats amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques a tota la població. El programa d’activitats és molt variat i la seva proposta i organització va a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu. A més de les actuacions presencials que es programen al llarg de la celebració de cada edició de la Setmana Bio, al seu també es pot trobar una secció de recursos en línia sobre la producció ecològica i dels seus agents.


Quin tipus d’activitats s’ofereixen?

Les activitats que conformen el programa de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica estan agrupades en 5 famílies:


Qui organitza les activitats?

Les activitats de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica les organitzen els propis protagonistes del sector que estiguin interessats a donar a conèixer les seves activitats i/o productes. Així, les activitats poden ser organitzades per operadors ecològics, entitats i organitzacions interessades, administracions locals, biblioteques, restaurants, minoristes, grans superfícies, etc.

Qui pot assistir a les activitats?

Qualsevol persona interessada en conèixer la producció i l’alimentació ecològica pot participar de les activitats ofertades a la Setmana Bio per l’alimentació ecològica.
 

Més informació

 


 

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya
Destinatari: 
Qualsevol persona interessada en conèixer la producció i l’alimentació ecològica
Categories: 
Agricultura
Compra verda/Consum
Ecològic

Relacionats

Notícia

Seran quaranta noves parcel·les annexes als horts actuals al barri del Rec.

Notícia

L’Estratègia d’alimentació saludable i sostenible Barcelona 2030 és un compromís a vuit anys per transformar el sistema alimentari de la ciutat i fer-lo més sostenible en benefici de la ciutadania, el territori i el planeta. És una iniciativa consensuada amb els diferents agents de la cadena alimentària i un dels fruits recollits després que la ciutat fos la capital mundial de l’alimentació sostenible l’any 2021.

Article

La Setmana de l’Alimentació Conscient, del 15 al 27 d’octubre, ofereix activitats obertes a la ciutadania i tallers especialment adreçats a professionals.

Butlletí