Granollers obté per segon cop el Contenidor d’Or com a població que més vidre recicla

Font: El 9 nou .cat i elcontenidordor.cat

13/02/2018 - 21:23

Granollers ha guanyat El Contenidor d’Or del mes de gener i ja suma dues victòries en la competició de convoca l’entitat Ecovidrio.

Onze municipis participen en aquest concurs, que té com a objectiu incentivar el reciclatge de vidre entre la població.

La taxa de reciclatge de vidre a Granollers (els quilos de vidre que es recullen per cada habitant) ha passat de 1,41 el gener de 2017 a 1,91 el gener passat, amb un increment del 35,42%.

El Contenidor d’Or, que reconeix la implicació ciutadana amb el reciclatge de vidre, quedarà instal·lat al carrer Mare de Déu de Montserrat, cantonada amb el carrer Camp de les Moreres, durant tot el mes de febrer, fins que es doni a conèixer el nou guanyador mensual.

En segona posició posició s’ha situat Vilafranca del Penedès, amb un creixement del 34,57%, i el Prat de Llobregat ocupa el tercer lloc, amb un augment del 34,40%.

Tenint presents els resultats de gener, la classificació general està encapçalada per Vilafranca del Penedès, i Granollers ocupa la sisena posició.

El concurs va començar el dia 1 de novembre i acabarà el 30 d’abril. Cada mes es mesuraran els residus de vidre que es reciclin als municipis participants i es compararan amb els reciclats durant el mateix mes de l’any anterior. Això servirà per proclamar mensualment un guanyador, on s’instal·larà El Contenidor d’Or. Quan acabin els sis mesos de concurs, el municipi que més hagi augmentat la taxa mensual de reciclatge de vidre serà el guanyador final i podrà fer realitat un projecte de ciutat.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha iniciat una campanya de sensibilització ciutadana per fomentar la recollida selectiva de l'oli de cuina usat a les llars, i proporcionarà als usuaris/es que portin oli a la deixalleria un embut per facilitar-ne la recollida.

Notícia

La campanya ‘Objectiu Sostenibilitat! Fem el Clic!’ convida a fer un canvi de mentalitat, fomentar el civisme i les conductes responsables i afavorir un canvi d’hàbits.

Notícia

La campanya informativa va adreçada a establiments d’hostaleria i restauració amb l’objectiu de promoure i facilitar el reciclatge dels residus de vidre, que s’allargarà fins a finals del mes de juny.

Butlletí