Let's Clean Up Europe 2018: obertes les inscripcions

Font: Agència de Residus de Catalunya

02/03/2018 - 09:31

La propera campanya Let's Clean Up Europe tindrà lloc 11,12 i 13 de maig de 2018.

Inscriu accions de neteja a un entorn natural!  Organitza accions neteja a espais naturals de Catalunya de cara a donar resposta a problemes ambientals originats per abocaments incontrolats en boscos, rius, platges, rieres… i conscienciar a la ciutadania de l’efecte dels comportaments incívics.

Ha començat la inscripció d’activitats de neteja a la Campanya Let’s Clean Up Europe!

Aquest any les dates centrals de celebració de les accions de neteja són els dies 11, 12 i 12 de maig de 2018. Les inscripcions estaran obertes del 1 al 31 de març i poden participar administracions públiques, empreses, associacions, escoles, o universitats. Els ciutadans també poden participar directament a través de les activitats organitzades.

Organitza accions neteja a espais naturals de Catalunya de cara a donar resposta a problemes ambientals originats per abocaments incontrolats en boscos, rius, platges, rieres… i conscienciar a la ciutadania de l’efecte dels comportaments incívics.

La campanya Let's Clean Up Europe se celebra els dies 11, 12 i 13 de maig de 2017 a tot Europa!  Més informació 

Aquest any, l'activitat més novedosa és l'organització de l'Ultra Clean Marathon, idea nascuda de les curses solidàries-sostenibles  “Keep Clean and Run” a Itàlia, amb l'objectiu d'augmentar la conscienciació i mobilització ciutadana, promoure les curses solidàries i sostenibles (“ECO-RUNNER”), el compromís dels esportistes en la cura del medi ambient, així com implicar als diferents agents del territori i aconseguir ressò mediàtic per incrementar l’impacte social de la campanya.


 

Relacionats

Notícia

La campanya d’educació i sensibilització ambiental se centra aquest estiu al nucli de la Pineda.

Article

L'objectiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Article

 

Descobreix què pots fer en el teu dia a dia per reduir els plàstics innecessaris que contaminen els ecosistemes i malmeten la teva salut.

Butlletí