Castelldefls ofereix a propietaris i comunitats un servei gratuït de neteja de pintades

02/02/2018 - 21:43

Foto: lapremsadelbaix.cat

El consistori continua treballant en el seu propòsit de millorar els serveis de neteja a Castelldefels i aconseguir una ciutat més neta amb la col·laboració dels veïns i veïnes

L'Ajuntament de Castelldefels continua treballant en una de les seves prioritats per al present mandat: donar un millor servei de recollida de residus i neteja dels carrers a Castelldefels i aconseguir una ciutat més neta amb la col·laboració dels veïns i veïnes.  

L'administració local continua treballant en aquesta direcció per millorar l'aspecte de la ciutat. En el marc de les diferents mesures implementades en aquest context, l'Ajuntament ofereix a la ciutadania la possibilitat de sol·licitar de forma gratuïta la neteja de pintades a les façanes i parets exteriors d'edificis privats.

Aquest servei ho pot sol·licitar el propietari o propietària de la finca en el cas de finques unifamiliars; i el president de la comunitat o l'administrador de la finca en el cas de finques plurifamiliars (comunitat de veïns).

Les sol·licituds s'han de presentar de manera presencial i amb la documentació requerida de la persona interessada a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), ubicada a la platna baixa de l'ajuntament. La Unitat Intermèdia de Medi Ambient i Serveis Urbans estudiarà la sol·licitud i donarà resposta al sol·licitant.

D'altra banda, l'Ajuntament recorda que estan prohibides qualsevol tipus de pintades a la via pública, tant si són fetes sobre els seus elements estructurals, calçades, voreres i mobiliari urbà, com sobre els murs i parets de la ciutat. Excepcionalment, i prèvia obtenció de l'autorització municipal, podran efectuar pintades de caràcter artístic sobre les tanques dels solars o murs, amb autorització prèvia dels seus propietaris.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Dins els actes de la Setmana Europa de la Prevenció de Residus, l’Ajuntament de Martorell ha presentat, aquest dimecres a la Sala Muxart del Centre Cultural, el nou Pla Local de Prevenció de Residus (PLPR) 2023-2030

Article

Més de 1.800 persones es van passar dissabte per alguna de les 74 parades instal·lades a la plaça de l’Església · En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, va apostar un cop més per les 3R (Reduir, Reutilitzar i Reciclar)

Article

Banderes Verdes premia l’esforç de l’hostaleria local i dels ajuntaments amb el reciclatge d’envasos de vidre i la lluita contra el canvi climàtic · 215 bars, restaurants i guinguetes de la localitat s’han sumat enguany a la iniciativa en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelldefels i Ecovidrio · La ciutat la va guanyar per primer cop l’any 2021

Butlletí