Masquefa impulsarà horts socials al municipi

24/01/2018 - 14:54

El consistori ha habilitat els terrenys de l’antiga depuradora per a poder desenvolupar el projecte.

Aquest mes de gener, l’Ajuntament de Masquefa ha habilitat els terrenys de l’antiga depuradora per a la seva reconversió ens horts socials.

Aquests horts tenen com a objectiu fomentar el cultiu dels propis aliments, promoure el respecte pel medi ambient i per la pròpia salut, potenciar el treball en cooperació, l’aprenentatge de valors i el coneixement del món rural més proper, impulsant alhora la participació ciutadana i la cohesió social.

Un cop habilitats els terrenys, ara el consistori iniciarà els tràmits per a la redacció del projecte amb l’objectiu que els horts socials entrin en funcionament durant el primer semestre del 2018.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

A través de l'ajuntament, Consell Comarcal i la Cooperativa Agroecològica l'Aresta cerquen propietaris de terrenys que els tinguin en desús per fer-hi horts i recuprar la terra per al sembrat.

Notícia

Les escoles El Turó, Font del Roure i Vinyes Verdes de Masquefa han editat tres vídeos sobre l’estalvi energètic.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2023

Terra d’aprenentatges Dotze belles històries de l’Agroecologia escolar a Catalunya és un recull que ens permet conèixer, des de la dimensió educativa, iniciatives productives alimentàries a Catalunya.

Butlletí