Consells per a l'estalvi de l'aigua

Font: Agència Catalana de l'Aigua

16/01/2018 - 09:08

En Peyu ens explica com n'és d'important l'estavi d'aigua en uns moments de sequera com els que estem vivint.

En clau d'humor però sense restar la importància que té la gestió de l'aigua veurem alguns consells pràctics i útils. Cadascun dels petits gestos quotidians és necessari per fer front comú a la sequera. Cuidar cada gota també és a les teves mans. L'aigua és un recurs escàs. Que no se'ns escapi.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article
Accelerem el canvi

 

El Dia Mundial de l'Aigua (World Water Day) se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos d'aigua dolça. La campanya a escala internacional té com a lema Accelerem el canvi (Accelerating change).

Article
Article

La sequera que estem vivint a Catalunya des de finals de 2020 continua agreujant-se. Tot i que des de l’octubre de 2021 està activat el Pla de Sequera i que s’han desplegat mesures per alentir el descens de reserves dels embassaments i aqüífers, el Govern de la Generalitat ha decidit donar un pas més en la gestió de la sequera i declarar l’excepcionalitat en el sistema Ter Llobregat i en l’àmbit de l’aqüífer del Fluvià Muga. 

Butlletí