Un patge en bicicleta pel Besòs i el Maresme

Font: betevé.cat

12/01/2018 - 08:40

L’Associació de Comerciants del 019 engega una iniciativa perquè els nens del barri puguin entregar la carta als Reis més fàcilment

Els comerciants del Besòs i el Maresme han instat els Reis d'Orient a destinar un patge itinerant que reculli en bicicleta les cartes dels infants, perquè havien detectat que amb un punt fix de recollida no era suficient. D'aquesta manera, els comerciants garanteixen que el patge arribi a tots els nens, quelcom interessant a les zones perifèriques de la ciutat.

L'objectiu és que els nens dels barris perifèrics també puguin donar la seva carta als Reis còmodament sense haver d'anar fins al centre, on normalment hi ha més activitat. Per això l'Associació de Comerciants del 019, del Besòs i el Maresme, ha facilitat que puguin entregar-la a un patge itinerant. Es desplaça aquests dies en bicicleta pel barri fent un recorregut que es pot consultar en diferents suports.

A iniciativa dels botiguers agrupats a l'Associació de Comerciants del 019, la idea és potenciar l'xercici físic i la mobilitat sostenible amb el bon exemple que representen els patges reials per als nens. Aquest és el primer any que es duu a terme al Besòs i el Maresme i, de moment, ha tingut una bona acollida entre els més petits, assegura l'entitat comercial. Una de les portaveus, Raquel Espada, confirma que "ho volem repetir cada any", i afegeix que volen implicar-hi les escoles del barri "amb un concurs i l'escola que el guanyi serà l'encarregada de fer la bicicleta del patge l'any vinent".


 

Categories: 
Municipis: 
Barcelonès
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La Universitat de Barcelona promou la mobilitat sostenible entre els seus treballadors i treballadores durant els desplaçaments laborals, gràcies a la Flota UBici, una iniciativa reconeguda com a una de les Bones idees per canviar el món de 2022. Voleu conèixer tots els detalls?

Article

Comença a funcionar el servei públic de bicicletes de lloguer, "AMBici", a Santa Coloma de Gramenet i Badalona. 

Article

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha mostrat a Brussel·les el compromís de Barcelona amb la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat. Ha estat en el marc d’una reunió amb l’eurodiputat Javi López, ponent del Parlament Europeu per a la revisió de la Directiva de la qualitat de l’aire, i amb François Wakenhut, cap de la unitat de qualitat de l’aire de la Comissió Europea

Butlletí