Badalona incorpora quinze bicicletes elèctriques per als desplaçaments de feina del personal de l’Ajuntament

02/01/2018 - 11:13

La mesura, implementada gràcies a la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, forma part dels compromisos del Govern en matèria de sostenibilitat del parc mòbil de vehicles de l’Ajuntament de Badalona.

L’Ajuntament de Badalona incorpora quinze bicicletes elèctriques per als desplaçaments amb motiu de feina del seu personal. Aquestes bicicletes, que són cedides per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, es repartiran a mitjan de desembre entre les oficines de districte i les dependències de l’edifici El Viver.

De les quinze bicicletes elèctriques, tres són plegables, i estaran a disposició del personal de les sis oficines de districte, i els departaments de Mobilitat, Medi Ambient, Esports, Cultura, Informàtica i Comunicació sumant-se així a les tres bicicletes elèctriques que ja formaven part del parc mòbil de vehicles del consistori. Les bicicletes estaran retolades per a identificar-les com a vehicles dels serveis de l’Ajuntament de Badalona.

El regidor d’Espais Públics i Mobilitat, Francesc Duran, ha destacat que “aquesta acció s’emmarca dins de les polítiques contra la contaminació atmosfèrica i millora de la qualitat de l’aire a la nostra ciutat” i ha afegit que es tracta “d’un pas més cap a la mobilitat sostenible del propi personal de l’Ajuntament”.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

Comença a funcionar el servei públic de bicicletes de lloguer, "AMBici", a Santa Coloma de Gramenet i Badalona. 

Notícia

També s'està impulsant un prova pilot per programar la recàrrega de vehicles elèctrics als aparcaments municipals.

Article
Resultats de l'estudi

El BACC presenta els resultats de la RADIOGRAFIA CICLISTA DE BARCELONA, un estudi que ha analitzat l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport a la ciutat durant els mesos de setembre i octubre de 2022 i febrer de 2023.

Butlletí