Badalona incorpora quinze bicicletes elèctriques per als desplaçaments de feina del personal de l’Ajuntament

02/01/2018 - 11:13

La mesura, implementada gràcies a la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, forma part dels compromisos del Govern en matèria de sostenibilitat del parc mòbil de vehicles de l’Ajuntament de Badalona.

L’Ajuntament de Badalona incorpora quinze bicicletes elèctriques per als desplaçaments amb motiu de feina del seu personal. Aquestes bicicletes, que són cedides per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, es repartiran a mitjan de desembre entre les oficines de districte i les dependències de l’edifici El Viver.

De les quinze bicicletes elèctriques, tres són plegables, i estaran a disposició del personal de les sis oficines de districte, i els departaments de Mobilitat, Medi Ambient, Esports, Cultura, Informàtica i Comunicació sumant-se així a les tres bicicletes elèctriques que ja formaven part del parc mòbil de vehicles del consistori. Les bicicletes estaran retolades per a identificar-les com a vehicles dels serveis de l’Ajuntament de Badalona.

El regidor d’Espais Públics i Mobilitat, Francesc Duran, ha destacat que “aquesta acció s’emmarca dins de les polítiques contra la contaminació atmosfèrica i millora de la qualitat de l’aire a la nostra ciutat” i ha afegit que es tracta “d’un pas més cap a la mobilitat sostenible del propi personal de l’Ajuntament”.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Per les carreteres catalanes circulen ja 82.494 vehicles elèctrics, després que l’any 2023 es tanqués amb 20.412 noves matriculacions

Notícia

Un any després de l’inici del servei, s’han instal·lat 168 estacions i més de 1.800 bicicletes. Badalona, Viladecans, Cornellà de Llobregat i Castelldefels són els municipis on es fan més viatges en origen.

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Butlletí