Masquefa adjudica el nou contracte per la recollida d’escombraries

22/12/2017 - 10:51

L’Ajuntament de Masquefa ha aprovat l’adjudicació del nou contracte de recollida d’escombraries a l’empresa CLD Servicios Urbanos de Tratamiento de Residuos per valor de mig milió d’euros. 

El contracte amb l’empresa CLD tindrà una durada de quatre anys, amb l’opció de prorrogar-lo dos anys més. Amb aquesta nova adjudicació, hi haurà un servei integral de recollida que inclourà la fracció resta, la de matèria orgànica, la selectiva i la de restes vegetals, per tal d’optimitzar recursos, segons fonts municipals.

A més, asseguren que això suposarà que hi hagi un menor nombre de contenidors de resta al carrer i més contenidors de recollida selectiva.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Masquefa -a través de la Regidoria de Medi Ambient- començarà aquest 2023 una prova pilot al municipi amb l’objectiu de millorar les actuals xifres de reciclatge i de recollida selectiva a la vila i situar Masquefa com un municipi capdavanter en la lluita contra l’emergència climàtica.

Notícia

S'han realitzat diversos tallers per a nens i nenes amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de separar els residus i les conseqüències de males pràctiques.

Notícia

El compromís de comerciants i restauradors amb el compliment del sistema de recollida porta a porta a Igualada fa créixer els nivells de recollida selectiva.

Butlletí