Masquefa adjudica el nou contracte per la recollida d’escombraries

22/12/2017 - 10:51

L’Ajuntament de Masquefa ha aprovat l’adjudicació del nou contracte de recollida d’escombraries a l’empresa CLD Servicios Urbanos de Tratamiento de Residuos per valor de mig milió d’euros. 

El contracte amb l’empresa CLD tindrà una durada de quatre anys, amb l’opció de prorrogar-lo dos anys més. Amb aquesta nova adjudicació, hi haurà un servei integral de recollida que inclourà la fracció resta, la de matèria orgànica, la selectiva i la de restes vegetals, per tal d’optimitzar recursos, segons fonts municipals.

A més, asseguren que això suposarà que hi hagi un menor nombre de contenidors de resta al carrer i més contenidors de recollida selectiva.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Durant els dos primers mesos de l’any, però, el rebuig generat ha augmentat un 6% en relació al 2021 i, per contrarestar-ho, l’Ajuntament endegarà un seguit de campanyes de conscienciació

Notícia

El Consell Comarcal de l'Anoia presenta a Jorba el projecte de la 'Taxa Justa' de residus. El 10% de l'import serà variable i dependrà de la generació i la separació de cada llar.

Notícia

Després d’haver-se instaurat amb èxit als barris de Bruguers, La Sentiu i Les Panes, la recollida de residus porta a porta arriba ara al centre de Gavà.

Butlletí