Granollers recicla un 65% més de vidre que fa un any

Font: elcontenidordor.cat i el9nou.cat

18/12/2017 - 08:08

La ciutat obté el màxim índex de reciclatge per habitant el mes de novembre i guanya el premi El Contenidor d’Or, que concedeix Ecovidrio.

El primer mes del concurs El Contenidor d’Or ha acabat i ja hi ha guanyador: Granollers. El municipi s’ha col·locat en primera posició amb un augment del  65 % de  la taxa de recollida de vidre. Mentre el novembre de l’any passat es van recollir 0,74 kg d’envasos de vidre per habitant, aquest mes de novembre cada habitant ha reciclat de mitjana 1,22 kg.

En reconeixement al compromís de tots els veïns de Granollers amb el reciclatge del vidre, el dijous 14 de desembre s’ha instal·lat El Contenidor d’Or a la plaça Josep Barangé, on lluirà durant tot el mes de desembre, fins que es proclami un nou guanyador mensual.

Completen el podi d’aquest primer mes de competició Sant Boi de Llobregat, amb un augment del 26 %, i Rubí, que ha augmentat la seva taxa en un 18 %.

Granollers s’ha proclamat guanyadora del concurs El Contenidor d’Or, que concedeix l’entitat Ecovidrio, del mes de novembre.

El marcador va començar a comptar el dia 1 de novembre, i s’allargarà fins al 30 d’abril de 2018. Cada mes es continuaran mesurant els residus de vidre que es reciclin als municipis participants i es compararan amb els recollits durant el mateix mes de l’any anterior. Això permetrà proclamar mensualment un municipi guanyador, en el qual s’instal·larà El Contenidor d’Or.

En finalitzar els sis mesos de concurs, el municipi que més hagi augmentat la taxa mensual de reciclats serà el guanyador final i podrà proposar un projecte de ciutat.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha iniciat una campanya de sensibilització ciutadana per fomentar la recollida selectiva de l'oli de cuina usat a les llars, i proporcionarà als usuaris/es que portin oli a la deixalleria un embut per facilitar-ne la recollida.

Notícia

La campanya ‘Objectiu Sostenibilitat! Fem el Clic!’ convida a fer un canvi de mentalitat, fomentar el civisme i les conductes responsables i afavorir un canvi d’hàbits.

Notícia

La campanya informativa va adreçada a establiments d’hostaleria i restauració amb l’objectiu de promoure i facilitar el reciclatge dels residus de vidre, que s’allargarà fins a finals del mes de juny.

Butlletí