Impuls al reciclatge de vidre entre els establiments hostalers de Molins de Rei

24/12/2017 - 13:44

L'Ajuntament de Molins de Rei i Ecovidrio han posat en marxa una campanya especial de reciclatge de vidre centrada en el sector hostaler. Durant la campanya, es faran enquestes a tots els establiments per conèixer els seus hàbits de reciclatge de vidre i oferir-los gratuïtament cubells de reciclatge adequats a les seves necessitats

L’objectiu principal de la iniciativa és aconseguir un increment del reciclatge de vidre a Molins de Rei i se centra en el sector hostaler perquè aquest genera prop del 50% dels residus d’envasos de vidre de Catalunya.

La iniciativa ha començat el 27 de novembre amb la realització d’entrevistes als establiments d’hostaleria de Molins de Rei per conèixer els seus hàbits i necessitats de reciclatge. Durant la campanya, els establiments que ho sol·licitin rebran gratuïtament un cubell de reciclatge per als envasos de vidre i els informadors explicaran com s’ha de fer la separació d’aquests residus.

Molins de Rei disposa d’un total de 183 contenidors de vidre. L’any 2016, la vila va reciclar un total de 489.000 kg de vidre, una mitjana de 19 kg per habitant, en línia amb la mitjana catalana. El reciclatge d’aquest material comporta l’estalvi de recursos naturals, la reducció d’emissions nocives a l’atmosfera i la generació de llocs de treball. 


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

El servei municipal de neteja viària i recollida de residus de Viladecans s'encamina cap a un canvi significatiu. La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Viladecans va aprovar el 29 de març les condicions d'un nou contracte que estarà vigent al llarg d'una dècada, previsiblement a partir de la tardor. 

Notícia

La campanya informativa va adreçada a establiments d’hostaleria i restauració amb l’objectiu de promoure i facilitar el reciclatge dels residus de vidre, que s’allargarà fins a finals del mes de juny.

Notícia

La recollida selectiva de residus es manté en el 70% després d’aquest període d’implantació.

Butlletí