Impuls al reciclatge de vidre entre els establiments hostalers de Molins de Rei

24/12/2017 - 13:44

L'Ajuntament de Molins de Rei i Ecovidrio han posat en marxa una campanya especial de reciclatge de vidre centrada en el sector hostaler. Durant la campanya, es faran enquestes a tots els establiments per conèixer els seus hàbits de reciclatge de vidre i oferir-los gratuïtament cubells de reciclatge adequats a les seves necessitats

L’objectiu principal de la iniciativa és aconseguir un increment del reciclatge de vidre a Molins de Rei i se centra en el sector hostaler perquè aquest genera prop del 50% dels residus d’envasos de vidre de Catalunya.

La iniciativa ha començat el 27 de novembre amb la realització d’entrevistes als establiments d’hostaleria de Molins de Rei per conèixer els seus hàbits i necessitats de reciclatge. Durant la campanya, els establiments que ho sol·licitin rebran gratuïtament un cubell de reciclatge per als envasos de vidre i els informadors explicaran com s’ha de fer la separació d’aquests residus.

Molins de Rei disposa d’un total de 183 contenidors de vidre. L’any 2016, la vila va reciclar un total de 489.000 kg de vidre, una mitjana de 19 kg per habitant, en línia amb la mitjana catalana. El reciclatge d’aquest material comporta l’estalvi de recursos naturals, la reducció d’emissions nocives a l’atmosfera i la generació de llocs de treball. 


 

Categories: 

Relacionats

Article

Banderes Verdes premia l’esforç de l’hostaleria local i dels ajuntaments amb el reciclatge d’envasos de vidre i la lluita contra el canvi climàtic · 215 bars, restaurants i guinguetes de la localitat s’han sumat enguany a la iniciativa en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelldefels i Ecovidrio · La ciutat la va guanyar per primer cop l’any 2021

Notícia

Es tracta d’una iniciativa que vol donar suport als professionals d’hotels, restaurants i bars de la ciutat en la correcta gestió dels residus que generen. Informadors d’Ecovidrio visitaran els establiments del sector els propers dies.

Notícia

Castelldefels competirà aquest estiu per aconseguir la Bandera Verda de la sostenibilitat hostalera d'Ecovidrio

Butlletí