Els voluntaris recullen 320 quilos de residus en la jornada de neteja de l'entorn a Sant Vicenç de Montalt

23/12/2017 - 13:41

Una cinquantena de voluntaris van participar en una nova jornada popular de neteja de l'entorn del municipi el dissabte 25 de novembre dins del ‘Clean up-day’, una jornada europea de neteja d’espais naturals, que s’emmarca en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

La recollida es va fer a l'entorn del carrer Canigó, una zona on s’acostumen a produir abocaments incontrolats, amb el suport de l’ADF Serralada del Montalt. En total es van recollir 320 quilos de brossa, principalment plàstics, llaunes, papers, envasos i restes vegetals i de materials d’obra.  

L’activitat estava pensada perquè pares, mares i fills i grups d'amics poguessin compartir una jornada lúdica i de conscienciació cívica, netejant espais naturals, esmorzant plegats i gaudint els més petits amb l’inflable que va cedir l’Agència de Residus de Catalunya, on un monitor els va ensenyar a reciclar correctament.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt agraeix la tasca i la col·laboració dels voluntaris, grans i petits, en la conservació i cura del nostre entorn més proper.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Acte
11/05/2024 - 17:30
Plaça Nova de les Dones del Tèxtil del Masnou
Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Notícia

S'obren els punts de lliurament de les targetes per fer ús dels nous contenidors de recollida selectiva

Butlletí