Recollida selectiva amb xip en bars i comerços del Vallès Occidental

Font: TV3

15/12/2017 - 13:34

 

Es posarà en marxa una prova pilot de recollida de residus porta a porta a 100 establiments comercials i de restauració del Vallès Occidental als municipis de Castellar del Vallès, Rubí i Sant Llorenç Savall.

Aquesta prova pilot, que tindrà una durada de 6 mesos, té per objectiu millorar els percentatges de recollida selectiva als municipis per tal de contribuir a superar l’estancament del reciclatge i poder assolir els objectius previstos per l’Agència de Residus de Catalunya i la Unió Europea pel 2020. La recollida porta a porta comptarà amb un sistema d’identificació d’usuari per tal de poder-ne fer un seguiment, i assegurar una major implicació dels establiments participants. La prova es reforçarà amb una campanya de seguiment amb la col·laboració de dos tècnics ambientals que visitaran els establiments  participants.

Per tal de portar a terme aquesta experiència pilot es compta amb una subvenció de 50.000 euros de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC).


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

Sota el lema “Amb els residus no perdis la partida”, l’Ajuntament de Sabadell inicia una nova campanya per millorar la recollida selectiva

Notícia

El Consistori ha consensuat amb l’entitat Rubí té rodes la tria dels nous recipients per a la brossa, adaptats a aquest col·lectiu, entre d'altres

Article

Aquest nou sistema ha permès reduir dràsticament els residus de la fracció resta.

Butlletí