Recollida selectiva amb xip en bars i comerços del Vallès Occidental

Font: TV3

15/12/2017 - 13:34

 

Es posarà en marxa una prova pilot de recollida de residus porta a porta a 100 establiments comercials i de restauració del Vallès Occidental als municipis de Castellar del Vallès, Rubí i Sant Llorenç Savall.

Aquesta prova pilot, que tindrà una durada de 6 mesos, té per objectiu millorar els percentatges de recollida selectiva als municipis per tal de contribuir a superar l’estancament del reciclatge i poder assolir els objectius previstos per l’Agència de Residus de Catalunya i la Unió Europea pel 2020. La recollida porta a porta comptarà amb un sistema d’identificació d’usuari per tal de poder-ne fer un seguiment, i assegurar una major implicació dels establiments participants. La prova es reforçarà amb una campanya de seguiment amb la col·laboració de dos tècnics ambientals que visitaran els establiments  participants.

Per tal de portar a terme aquesta experiència pilot es compta amb una subvenció de 50.000 euros de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC).


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia
Qui recicli més, pagarà menys

Aquest dilluns 19 de febrer comença el nou sistema de recollida de residus porta a porta amb identificador xip i els nous cubells

Notícia

El ple municipal de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès d’aquest mes de desembre ha aprovat la licitació del nou contracte de servei de neteja viària i recollida i transport de residus.

Article

El Ple de setembre ha aprovat el nou contracte per al servei de recollida de residus i neteja viària, que tindrà una vigència de vuit anys, amb un preu de licitació total de 44,7 milions d’euros

Butlletí