Una escola de Navàs forma part del projecte internacional Climate Action Projecte

21/11/2017 - 13:15

Un projecte global que implica 250 escoles de 69 païsosdels 6 continents. Amb el suport de celebritats mundials com: Dalai Lama, Jane Goodall, Céline Custeau etc.

Els alumnes de 5è de primària del col·legi Sant Josep de Navàs han participat durant tot el mes d’octubre en el projecte internacional “Climate Action Project”. 

Alumnes dels 6 continents han pogut expressar-se, compartir la seva recerca, parlar, viatjar via Skype, aprendre d’experts, millorar el seu nivell comunicatiu en anglès, realitzar creacions molt originals i passar-s’ho bé.

La col•laboració, i aprenentatge via projecte de treball han estat la clau de l’èxit d’aquesta iniciativa.

El programa de treball s’ha organitzat per setmanes: 

  • Week 1. Què és el canvi climàtic.
  • Week 2: Causes i efectes del canvi climàtic al nostre país.
  • Week 3: propostes per ajudar a parar el canvi climàtic.
  • Week 4. Parlem-ne! Sessions Skype amb alumnes d’altres escoles d’altres països del món.

El projecte de moment ja ha arribat a mitjans de comunicació de més d’onze països.



 

Categories: 
Municipis: 
BagesNavàs

Relacionats

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Article

Deu escoles de Vilanova i la Geltrú disposen d'estacions meteorològiques per mesurar i prendre consciència del canvi climàtic. S'han lliurat en el marc de l'escola de formació sobre adaptació climàtica del projecte SCORE.

Article

La Paeria ha posat en marxa el programa “Stop Emergència Climàtica: Estalviar per ajudar”, una iniciativa dirigida als centres escolars de Lleida, per aprendre a estalviar energia i recursos, reflexionar sobre els estils de vida insostenibles, i fomentar l’empatia i la cura mútua, especialment cap a les persones més vulnerables de la nostra ciutat.

Butlletí