L’enllumenat públic d'un barri de Cabrerà de Mar ja és totalment LED

12/09/2017 - 14:40

En total s’han substituït més de 300 de les bombetes tradicionals en els darrers tres anys per completar l’actuació.

La vila s’estalviarà al voltant de 10.000 € anuals en els conceptes de consum d’energia i potència un cop ha quedat completat el desplegament de tecnologia LED a l’enllumenat públic al Pla de l’Avellà. Aquest treball, que s’ha estès al llarg dels darrers tres anys, ha permès que un total de 300 bombetes tradicionals hagin estat substituïdes per aquestes lluminàries caracteritzades per la seva major durada i menor consum. D’aquesta manera s’ha passat d’un consum de 100 W a cada fanal a un consum de 30 W.

En total l’actuació ha tingut un cost total de 44.000 € que han estat finançats en part a través de subvencions i mitjançant els pressupostos municipals. Des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar ja s’ha anunciat la seva voluntat de continuar estenent aquest treball per l’enllumenat públic i de reforçar aquells punts en els que és més necessari.


 

Categories: 
Municipis: 
MaresmeCabrera de Mar

Relacionats

Article

D'octubre a desembre es renovaran més d'un miler de lluminàries

Notícia

Els treballs s'estan fent durant aquest mes de setembre gràcies a l'ajut concedit pels fons europeus FEDER.

Article

Entre els mesos d'abril i juliol, s'han substituit 2.015 lluminàries de tecnologia de descàrrega de la via pública per noves lluminàries LED a Castelldefels. L'acció reduirà la potència instal·lada (i el consum energètic) a més de disminuir la petjada de carboni en unes 102 tones/any​

Butlletí