Llum verda al projecte de recuperació ambiental del riu Llobregat a Pallejà

27/07/2017 - 09:04
Riu Llobregat a Pallejà

Riu Llobregat a Pallejà

Es faran els camins més accessibles, es recuperarà l’ecosistema i es desenvoluparan activitats d’educació ambiental. 

Al 2018 es començaran a executar els treballs del projecte de recuperació ambiental  del marge dret del riu Llobregat al seu pas per Pallejà. Això suposarà millores des dels punts de vista social, ambiental i territorial. El projecte inclou tres eixos bàsics: l’adequació dels camins per fer-los més accessibles a més de la creació de noves zones de lleure, per una banda; la recuperació i el manteniment de les funcions del riu com a ecosistema, per millorar l’equilibri ambiental i paisatgístic, en segon lloc; i la creació d’espais i recursos per desenvolupar activitats d’educació ambiental en l’entorn fluvial, en tercer lloc.

El cost aproximat del projecte és de 600.000 €, el 75% dels quals els finançarà l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la resta, l’Ajuntament de Pallejà. Aquest any, les dues institucions començaran a redactar el projecte i es preveu que les obres es puguin executar l’any vinent.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Acte
17/03/2024 - 10:00
Carrer Verge de Montserrat. Cornellà de Llobregat
Notícia

600 alumnes d’una dotzena d’escoles i instituts de la ciutat han participat en una jornada d’educació ambiental a la llera del riu per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua. Tot un seguit d’activitats i tallers que han proposat els estudiants de secundària per  divulgar entre els més joves les conseqüències que  poden tenir les nostres accions sobre el medi ambient.

Acte
10/04/2024 - 10:00
Masia de Can Coll. Lliçà de Vall

Butlletí