Exposició: Actuem amb energia a Vilanova del Vallès

dilluns, 15 gener, 2018 - 00:00 a dilluns, 5 febrer, 2018 - 23:59
Geolocation

L'exposició Actuem amb energia consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya.

L'exposició "Actuem amb energía" mostra com, a partir d'un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum; els avantatges i els inconvenients derivats d'aquest procés; com es pot veure influenciat per l'estalvi i l'ús eficient de l'energia en el nostre dia a dia, i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona

Exposició en format roll-ups.

El dia 31 de gener es farà el taller “Crispetes a pedals” per inaugurar el Cicle de xerrades i activitats sobre medi ambient del 2018.


 

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental
Energia

Relacionats

Notícia

Sis centres educatius de L’Hospitalet participen en la VIII Marató RE-M de l’Energia. A Granollers el projecte es duu a terme a 5 equipaments municipals.

Notícia

La Biblioteca i l'edifici de l'Ajuntament també en disposaran en les pròximes setmanes.

Article

Una vintena d'alumnes de 4t d'ESO de l'IES La Vall del Tenes creen terraris sostenibles i autosuficients. L'Ajuntament de Santa Eulàlia hi ha col·laborat amb la compra del material.​

Butlletí