Exposició fotogràfica: Objectiu Natura a Badalona

divendres, 2 juny, 2017 - 00:00 a dilluns, 31 juliol, 2017 - 23:59

La mostra ofereix la possibilitat de veure la natura a traves d’una càmera fotogràfica de la mà del grup de la Penya fotogràfica Badalona. Cada autor ha obert l’objectiu de la seva càmera per captar una història diferent de la natura: històries de calmes marines i de postes de sol; de papallones esperant el seu moment; de rius d’escuma i volades d’ocells i de moments únics que ofereix la natura en indrets propers o allunyats.

L’exposició “Objectiu Natura” es podrà veure des d’aquest divendres, 2 de juny, al dilluns 31 de juliol, els dies laborables d’11 a 14 hores (entrada pel carrer de Santa Madrona), i els diumenges de 18 a 20 hores (entrada pel passeig de la Rambla).


 

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Acte
30/09/2023 - 10:00
Biblioteca Collserola-Josep Miracle
Notícia

Manifesta 15 Barcelona s’expandirà més enllà del centre de Barcelona i arribarà a la serra de Collserola, el Prat-Delta del Llobregat i el riu Besòs anomenats ‘nodes geogràfics’.

Notícia

Més d'un centenar de persones van omplir la Sala Francesca Bonnemaison en una celebració en què es va comptar amb una ponència inspiradora sobre decreixement i reconnexió amb la natura, amb la taula rodona “La Xarxa en transformació” i amb el reconeixement de les Bones Idees per canviar món 2022. Voleu descobrir-ne tots els detalls?

Butlletí