Conferència Internacional: Objectius de Desenvolupament Sostenible: actors i implementació

dilluns, 18 setembre, 2017 a dimarts, 19 setembre, 2017

Del 18 al 19 de setembre de 2017 tindrà lloc a Barcelona la Conferència Internacional sobre Objectius de Desenvolupament Sostenible que reunirà experts multidisciplinaris i professionals d'alt nivell de tot el món per intercanviar coneixements, idees, experiències i expectatives al voltant de les dificultats que plantegen els ODS. A través de les intervencions de reconeguts experts, taules rodones i tallers temàtics, la conferència vol obrir un debat entre els diferents grups d'interès en les solucions per a un desenvolupament sostenible per transformar la societat a nivell local i global.

La Conferència Internacional és una de les activitats organitzades per la Xarxa Global d'Innovació Universitària (GUNI) en el marc de International Summer School on Higher Education and Research Leadership. El seu objectiu és proporcionar orientació intel·lectual i evidències científiques als reptes dels ODS, amb un pensament humanista i crític, promoure la investigació i l'educació per crear una comunitat global justa i ciutats més sostenibles.

Més informació sobre el programa preliminar i participants aquí.


 

Municipis: 
Categories: 
Terra

Relacionats

Acte
04/07/2019
Centre de Cultura Contemporànea de Barcelona
Entrevista

Barcelona està desplegant la naturalització de la ciutat a través de la gestió ecològica dels espais verds. Aquest canvi cultural s’està fent de manera gradual però amb la seguretat que és un camí de millora de la salut de l’ecosistema urbà i amb ell de les persones que l’habiten. Izaskun Martí, directora de conservació d’espais verds i biodiversitat de l’Ajuntament de Barcelona, ens explica els procediments concrets per promoure la biodiversitat vegetal i animal a la ciutat, els reptes i els objectius que impulsen aquest canvi de filosofia.  

Butlletí