Nens i nenes de Reus ens expliquen perquè és important reciclar

Font: Canal TV Reus

25/05/2017 - 10:33

 

 

La campanya #JoMarró de l'Ajuntament de Reus ha conscienciat els més petits de la importància de reciclar la matèria orgànica amb un taller de manualitats aquest dissabte. Els ingressos que es recaptin de l'increment de la recollida selectiva finançaran projectes d'art urbà i de recuperació d'espais públics.

El lema també se l’han fet seu els nens i nenes que han participat en un taller de manualitats en què han confeccionat pilotes d’arròs i han après una mica més sobre la importància de reciclar.


 

Municipis: 
Baix CampReus

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Reus ampliarà el contracte del servei de neteja viària i recollida de residus amb l’objectiu de guanyar en qualitat, eficiència i eficàcia

Notícia

L’Ajuntament de Reus reactiva la campanya “Reus recicla bé” amb una carpa informativa itinerant i repartiment de bosses tricolor

Notícia

S'han instal·lat recentment dos nous cubells de vidre en punts on no es poden emplaçar altres sistemes de recollida de vidre a causa de dificultats tècniques. Aquests s’han ubicat a la plaça de la Patacada i a la plaça de la Dona Treballadora, al costat de les bústies de recollida pneumàtica.

Butlletí