Primavera Verda 2017 al Coll-Vallcarca (Barcelona)

dijous, 11 maig, 2017 - 00:00 a diumenge, 4 juny, 2017 - 23:59
Geolocation

De l'11 de maig al 4 de juny de 2017 arriba, un any més, el Cicle Primavera Verda 2017 organitzat pel Centre Cívic el Coll. Un munt d'activitats, tallers, exposicions, presentacions i experiències per promoure una consciència ciutadana més crítica, activa i sostenible. L'acte central del cicle serà la Festa Verda, que tindrà lloc el dissabte 27 de maig de 2017 al Parc de la Creueta del Coll, no t'ho perdis!

La Primavera Verda és una iniciativa del Centre Cívic el Coll que organitza activitats per promoure una consciència ciutadana més crítica i activa, amb idees per treballar en el canvi d’hàbits per fer possible un barri més verd, humà i sostenible. Una exposició sobre la contaminació de l’aire, experiències d’horticultura urbana i compostatge comunitari, tallers de sembra o consum responsable, cinefòrum del documental “El frau del dièsel” amb taula rodona sobre la contaminació atmosfèrica… i molt més!

Aquí podeu consultar el programa complet del Cicle Primavera Verda 2017.

El dissabte 27 de maig de 2017 tindrà lloc al Parc de la Creueta del Coll l’acte central del cicle, la Festa Verda 2017. Durant tot el dia hi hauran activitats per a totes les edats: Mostra d’entitats amb activitats mediambientals, espectacle d’animació infantil per als més menuts, dinar ecològic amb sobretaula musical, tallers infantils… Les activitats són gratuïtes però les places són limitades, cal que feu preinscripció prèvia al Centre Cívic el Coll.

Fins el 4 de juny aprèn, gaudeix i participa de la Primavera Verda!

La Primavera Verda és un cicle impulsat pel Centre Cívic El Coll – La Bruguera amb la col·laboració de Serveis i entitats del Coll i Vallcarca, Aula ambiental del Bosc de Turull, SCEA, Taula comunitària del Coll, AMPA’s Escoles del barri, DEPANA, Cooperativa de Consum Les Trementinaires, Àrea Metropolitana de Barcelona, Barcelona + Sostenible, La Fàbrica del Sol, Ecologistes en Acció, Col·lectiu Torneu – nos el cel blau i altres entitats a concretar.


 

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Unes 450 persones debaten sobre educació i justícia ecosocial a la tercera edició del Congrés Nacional d'Educació Ambiental de Catalunya.

Butlletí