El món local es mobilitza contra l’abocament il·legal de residus

Font: 8tv

18/05/2017 - 09:48

 

 

Més de 500.000 voluntaris s’han mobilitzat arreu d’Europa amb motiu del Let’s Clean Up Europe, una iniciativa de recollida de residus en espais naturals. A Catalunya s’han organitzat gairebé 200 accions, entre les quals una neteja del riu Cardener al seu pas per Súria.

Us destaquem algun tuits de les accions realitzades a Catalunya pel món local:

 


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Després d’haver-se instaurat amb èxit als barris de Bruguers, La Sentiu i Les Panes, la recollida de residus porta a porta arriba ara al centre de Gavà.

Notícia

El govern municipal, després d’estudiar les possibilitats i requisits  dels dos sistemes de recollides selectiva més eficients (els contenidors intel·ligents i el porta a porta) ha optat per instaurar el sistema de contenidors intel·ligents

Notícia

L’Ajuntament de Viladecans ha fet un pas endavant en la seva campanya per promoure el compostatge cassolà amb la cessió de compostadors a les llars. La iniciativa vol sumar un centenar de famílies a l'aprofitament directe de les restes de cuina i de jardí per convertir-les en adob natural que es pugui fer servir a les pròpies cases i, així, fer realitat l’eslògan d'aquest programa, Viladecans tanca el cicle. 

Butlletí