DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT 2021: Recupera, reimagina, restaura

dissabte, 5 juny, 2021 - 00:00 a 23:59

#diaMA

Aquest dia va ser instituït per les Nacions Unides per alertar sobre la degradació ambiental i donar a conèixer les necessitats de preservar i millorar el medi ambient. Es va escollir aquesta data perquè aquest dia s’havia iniciat la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient Humà, celebrada a Estocolm el 1972, a partir de la qual es va crear el Programa de les Nacions Unides pel Medi Ambient (PNUMA). 

El Dia Mundial del Medi Ambient (DMMA) es celebra el 5 de juny de cada any, és el principal vehicle de les Nacions Unides per fomentar la sensibilització i l'acció a nivell mundial per a la protecció del nostre medi ambient. Celebrat per primera vegada el 1974, ha estat una campanya insígnia per a la sensibilització sobre les noves qüestions ambientals de la contaminació de la mar i l'escalfament global, el consum sostenible i els delictes contra la natura. Cada any, es basa en un tema nou que les grans corporacions, ONG, comunitats, governs i celebritats de tot el món adopten per promoure causes ambientals.

REIMAGINA.RECUPERA.RESTAURA

ÉS EL NOSTRE MOMENT

No podem tornar el temps enrere. Però podem conrear arbres, renaturalitzar les nostres ciutats, repoblar els nostres jardins amb espècies silvestres, canviar les nostres dietes i netejar rius i costes. Som la generació que pot fer les paus amb la natura.

És la nostra última oportunitat per corregir el rumb: prevenir la catàstrofe climàtica, aturar la creixent onada de contaminació i deixalles, i frenar la pèrdua de biodiversitat.

Tu també pots protegir el que queda i reparar el que ha estat danyat.

Siguem actius, no ansiosos. Siguem audaços, no tímids.

És el nostre moment. És el teu moment.

Uneix-te a # GeneracióRestauració

El Dia Mundial de l'Medi Ambient 2021, organitzat per Pakistan, marcarà l'inici del Decenni de les Nacions Unides sobre la Restauració dels Ecosistemes .

# GENERACIÓRESTAURACIÓ


 

Categories: 
Educació ambiental
Terra

Relacionats

Notícia
Acte
07/06/2021 - 17:00
Sessió virtual

Butlletí