I tu, com et mous?

Font: Diputació de Barcelona

05/05/2017 - 14:53

Com et desplaces per anar i tornar de la feina? En cotxe, moto, bicicleta, transport públic o a peu?

Les bicicletes cada vegada estan més presents en els desplaçaments in itinere. Són vehicles molt pràctics, fàcils d’utilitzar i faciliten els desplaçaments sense haver de patir els típics embussos de trànsit dels carrers més congestionats. A més, són molt ecològics, perquè com que no emeten gasos tòxics, cuiden el medi ambient i contribueixen que les persones facin exercici i adoptin un estil de vida més saludable.

Està comprovat que la bicicleta és un dels millors aliats dels nuclis urbans. No obstant això, cal que tinguis present aquestes recomanacions:

Si et mous en bici per anar i tornar a la feina, recorda: 


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Article

Un nou atles mostra el potencial per caminar o anar en bicicleta de Barcelona, València, Palma de Mallorca i Granada

Article
Resultats de l'estudi

El BACC presenta els resultats de la RADIOGRAFIA CICLISTA DE BARCELONA, un estudi que ha analitzat l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport a la ciutat durant els mesos de setembre i octubre de 2022 i febrer de 2023.

Butlletí