Taller Estalvia diners instal·lant energia solar tèrmica

dimarts, 25 abril, 2017 - 19:15 a 21:30
Casa de Cultura de Sant Cugat
Geolocation

L'energia solar tèrmica és la utilització de la radiació solar per, en el cas d'una instal•lació domèstica, l'escalfament d'aigua, destinada a l'ús com aigua calenta sanitària o calefacció.
Amb aquest taller podràs resoldre els principals dubtes que sorgeixen a l’hora de plantejar-se la instal•lació a casa d’aquest tipus d’energia renovable. El temari del taller serà:

-    Com tenir a casa aigua calenta a partir d’energia solar
-    Tipus de captador i normativa
-    Sistemes per aprofitar l’energia del sol
-    Elements i funcionament de la instal•lació
-    Dimensionat: fem quatre càlculs
-    Aprofita els avantatges fiscals a Sant Cugat (50% bonificació de l’IBI durant 5 anys) per posar energia solar tèrmica
 

Taller gratuït. Cal inscripció prèvia a través de Casa de Cultura. Tel. 93 589 13 82  casadecultura@santcugat.cat

Organitzador: 
Oficina Sant Cugat Sostenible
Categories: 
Energia
Renovables

Relacionats

Notícia

 

Durant aquest juliol s'ha posat en marxa la nova instal·lació d'autogeneració elèctrica, que suposa un estalvi de despesa i d'emissions de CO2.

Notícia

L'Agència Internacional de l'Energia admet per primera vegada en el seu informe anual que la demanda mundial de combustibles fòssils començarà a baixar a partir del 2025.

Notícia

El passat dissabte 22 d’octubre es van donar a conèixer els projectes guanyadors de la 6a edició del Germinador Social, el concurs d’iniciatives per a la transició energètica impulsat per Som Energia i Fundació Coop57.

Butlletí