Besalú impulsarà un procés participatiu sobre el desplegament de la recollida porta a porta

Font: OlotTV

03/04/2017 - 08:42

L’Ajuntament de Besalú treballa per tenir totalment desplegada la recollida selectiva del porta a porta en uns mesos.

Paral·lelament a la contractació del servei, el consistori dissenya la campanya informativa i engegarà un procés participatiu per conèixer les consideracions dels ciutadans.

D’altra banda, els agents cívics municipals ja tenen competència per sancionar els infractors del reglament de circulació del centre històric. Els incompliments de la normativa s’han vist reduïts amb l’aplicació d’aquesta mesura.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Des del 6 de novembre Sant Pere de Torelló s’incorpora a la llista de municipis que deixen el sistema de recollida de residus amb contenidors i passen al sistema de recollida porta a porta.

Notícia

Sant Feliu de Codines serà més estricte amb el sistema de recollida d’escombraries porta a porta. Això és el que és desprèn de la xerrada que aquest dilluns ha organitzat el Consistori, que ha comptat amb la presènica de l'Agència de Residus de Catalunya, i el Consorci de Residus del Vallès Oriental

Notícia

Taradell reparteix tres mil cubells amb xip per millorar la recollida de residus porta a porta. Amb aquesta mesura l'Ajuntament podrà implantar, en un futur, un taxa per generació i/o participació.

Butlletí